Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na něm holky vidí?

Od: kokynek* odpovědí: 10 změna:

Mluvím o Justinu Bieberovi, co na něm sakra vidí? Kde je pořádnej chlap? Podívejte se na něj, má asi jenom 170 cm ! Co to je? To jeho tělo, když se vysvlíkne, dělá hrozného machra přitmo nic nemá. Vypadá jako kdyby nikdy nezažil pubertu. To už žádná holka nekoukne na pořádného, urostlého, svalnatého chlapa, který si nonstop nehoní vlásky v koupelně?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je kdo ten bíbr?

sonyboj*

Ve skutečnosti se jmenuje Beaver, ale nechal si změnit jméno, protože Light Open Beaver je označení toho, čemu se u nás říká "prasklej bobr" ( p**a ) *smich*

stonek*
hodnocení

0x

Podle mě je to obráceně, ziskuchtivý subjek různýmy metodamy zjistil, že určitý segmet trhu chce umělce určitého typu, image pak dalšímy metodamy vypilovali tuto image do podoby, kdy bude oslovovat co největší část té cílové skupiny pro kterou je určený. No a pak se na image prostě napasuje nějký slibný umělec. Bíbr tedy zaplácává díru v trhu.

dam®

Ještě bych přidal - rodiče...

atj*
hodnocení

0x

Zeptal jsem se zeny...

"vypada jako holka, je takovy zženštilý a hodně mladým holkám se to líbí aniž by si to chtěli přiznat"

tak asi tak *smich*

hodnocení

0x
Co by prachy a slávu

dam®
hodnocení

0x

Kdysi jsem svému synkovi řekl, že Pergnerka je kráva, týden se mnou nepromluvil. Pro neznalé - Tereza Pergnerová, vyhledejte si sami. Celkem si dovedu představit dívčí pokojíček s tímto klučíkem na zdi, no a někteří z 4% ... A co má? Umí se prodat , nic jiného to není, jen to prostě umí, dál to nechci rozebírat, ti jenž občas promluví na miklrofon, vědí oč jde.

hodnocení

0x

Vzpomínáte na kapelu Lunetic? hudebniskupiny.cz/... Je už to mnoho let, ale Justin vypadá jako jejich odchovanec, jen móda doby mu změnila image. :-D Tenkrát jsme se, my mámy, také podivovaly.

23.11.15 08:21
hodnocení

0x

Prachy

culdabulda1*
hodnocení

0x

je hezkej, sebevědomej, bohatej - a umí se prodat. Já ho neznám, není to můj typ - ale umí taky něco?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]