Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechybí Vám něco v domácnosti?

Od: ben® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, asi každému se stane, že někde něco zapomene, ale toto je opravdu zajímavé. Prosím, zkuste si vzpomenout, jestli to nepatří někomu z Vás. Díky za spolupráci a zdravím! zpravy.idnes.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

0x

Ta má hlava děravá, zrovna na konci srpna jsem v KL byl i se svými obchodníky a harémem. Teď už vím, proč jsme zpátky letěli nějakými iljušiny, hned mi to bylo divné, ale pak jsem na to zapomněl. To víte, jsem už starší člověk...

ben®
hodnocení

Dobrý den, jo, to se stane. Kufry si člověk přepočítá - a letadlo tam zapomene . Zdravím!

72mona3*
hodnocení

0x
Dobrý večer :) Ne, nejsou moje. Ale poptám se sousedů...do jejich vozového parku by se podobný dopravní prostředek klidné zařadil... Já momentálně postrádám jen čich a u některých lidí vychování. Mona
ben®
hodnocení

Dobrý den, s tím vychováním neporadím, ale jak se zdá, tak se spíše najde volné letadlo . Zdravím!

danica*
hodnocení

0x

Vtipné. V diskuzi pod článkem jsou krásné reakce :-D.

ben®
hodnocení

Dobrý den, máte pravdu - tu diskuzi jsem přehlédl, ale je vtipná. Zdravím!

bruno*
hodnocení

0x

Jo, ještě jsem měl v eroplánu zápisníček, kde jsem měl poznamenáno vše, na co nesmím zapomenout. To ještě bude průserů!

hodnocení

0x

Jestli to je pravda, tak je to hodně divné. Že by šlo o nějakou kolosální "prádelnu peněz"? Nějak se mi tomu nechce uvěřit, že by majitel letadel ty stroje nechtěl, nebo na ně zapomněl. Ono to bude mít určitě nějaké vysvětlení, ale to se těžko dozvíme.

hodnocení

0x

Díky za upozornění. Prohledal jsem kde co, ale jako by se po nich země slehla. Nebyly ani v garáži, ani v kůlně na dvoře. Pomalu jsem se smířil s tím, že je už nikdy neuvidím. Budu tam pro ně muset zaskočit.

lidus*
hodnocení

0x

Ta diskuze pod článkem mě pobavila. Čemu se divíte, letadla patrně dolétala a za ekologickou likvidaci dáte majlant. Na každém parkovišti najdete odstavený vrak auta no a na letišti letadlo.

hodnocení

0x

Letadlo mi nechybí,ale zháním služku zrovna mi došlo pivo a nemá mi ho kdo podat*bzum**zed**ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]