Nejste přihlášen/a.
procházím si tu poradnu, skoro žadný otázky ohledně islamu, konce našeho světa který nastává. Rodiče o tom nic neřeknou, kamarádi to neřeší, všem to je jedno co se právě děje. Proto to vypadá jak to vypadá. Prostě všichni řešíte zbytečnosti !
dosátáv mě, jak moc lidí odpovídá na otázky typu..MÁM MU NAPSAT? a podobně
dustycz-
islám a situaci v Evropě tady na Poradně nevyřešíme - je blbý, že ses musel narodit do takové doby - ale třeba to ještě dobře dopadne ... i když tomu moc nevěřím ...
- myslím, že naše poválečná generace (po r.1945) měla zde v Evropě velký štěstí - i když jsme zde měli "komunismus" a ruskou "okupaci" - jsem ráda, že jsem žila v té době - vůbec nic mi nechybělo !
ra252 často míváte tak trefnou odpověď.
dustycz,třeba někde ve světě je zase mladý člověk jako vy ,vzívající islám a řeší,tu samou otázku jako vy.Má strach o svou kulturu a svůj svět.Islám není zlý,jen radikálové jakéhokoli druhu,ať v duchu islámu,křesťanství či jiného vyznání.Co na tom chcete řešit.
Bible nařizuje vyhubení Čechů, když jsme u toho čtení.
Samosebou, že to tam je. Bůh nařídil utratit každého, kdo nesvětí den Páně a pracuje. A podívejte se na Čechy, jak o víkendech makají na chalupách. A žéřou vepřové nečisté.
...a pro ty dnešní bezbožníky,co se nebojí hněvu páně, musely některé obce vydat vyhlášku o"nedělním klidu" aby se aspoň v neděli nemakalo.
"ra252", hochu špatně si čtete, trénujte uvědomělé čtení, spousta věcí Vám uniká. Takže nemáte pravdu:
"Ať vás tedy nikdo nesoudí pro pokrm a pro nápoj nebo kvůli svátku, novoluní nebo sobotám". (Kolosským 2:16)
Krvavé války jsou v Bibli – ve Starém zákoně, kdy Bůh Židy vede do Zaslíbené země a původní obyvatele, žijící v hříchu, vyznávající falešné bohy, nechá vyhladit. Ale Nový zákon s příchodem Ježíše hlásá pokoj a mír; násilí pak vychází z bezbožného člověka tohoto světa, ovládaného Satanem.
opicak- z jakých zdrojů jste to studoval?pro tak jednoznačné stručné tvrzení musíte mít určitě dostatek kvalitních informací.Podělte se...
No vzhledem k tomu, že obyvatelstvo se množí především v zemích chudých až velmi chudých a vzhledem k tomu, že v těchto je z různých důvodů významně rozšířen Islám, je opravdu pravděpodobné, že mladý člověk je muslim.
Pokud jde o Islám, je to vcelku bezproblémová záležitost.
Militantní Islám tu máme proto, že v Afghánistánu v sedmdesátých letech byl rozšířen Islám a Američané ho poněkud přikořenili a použili. Ale jak pravil Brzezinski - co je to pár nažhavených muslimů proti pádu Sovětského Svazu.
Dusty, když jsem byl ve tvém věku, bál jsem se o sebe. To byl konec studené války, nácviky chování při jaderném výbuchu a tak. Pak to byly různé průšvihy typu Kosovo, září 2001, světová krize. Teď mám taky strach, má ho asi každý. O rodinu, jistoty, zdraví. Co chci říct. Netrap se něčím, co nezměníš. Průšvih může přijít z každé strany. Běž se koukat na telku, přečti knížku, užívej si. Třeba sem můžeš dát otázku, jestli jí máš napsat. Vidíš, najednou je tvoje výška prkotina.
vilík, moje řeč Jen chci doplnit,že beztarostní lidé mě nedeptají,svým způsobem to jsou šťastní lidé.Mě deptají lidé fanatičtí, kteří vůbec nedomýšlí následky svého hrozného počínání.
Taky s vilik naprosto souhlaim a i j se musim priznat, ze me bezstarostni lide spise davaji energii k tomu, abych se snazila byt jako oni, protoze tem lidem je lepe a preju jim to.-)Mozna jsou jen navenek bezstarostni, protoze se uz dokazali povznest nad tu lidskou debilitu a neresi co stejne resit nejde atd... Ja jsem sve male deti zacala nedavno ucit, ze v zivote je dulezite byt slusny, ale stejne tak se musi naucit byt i blbuvzdorni a nas starsi 9 letak u toho slova dostal zachvat smichu, ale je to tak a clovek musi byt opravdu blbuvzdorny a pak snad dojdu k tomu, ze budu i bestarostna..-)
Víc mě deptají stupidní lidé. S koncem světa jsem trochu doufal u Nostradama, ale nevyšlo mu to, asi je ta blbost věčná a jen tak se jí nezbavíme. Ale tak uvidíme, budeme doufat, že ji jednou bude v těch konkrétních lidech tolik, že se zhroutí sami do sebe. A vesmír při tom buď zanikne, nebo bude hned o něco veseleji. No, hlavně by ale bylo ideální, kdyby to bylo už brzy. Ale dneska už asi nic ideálního neexistuje.
Dustycz - Tady se to jmenuje "poraďte", což znamená, že se tu radí při řešení nejrůznějších problémů ze života (např. i to "MÁM MU NAPSAT" a podobně). Od toho tady tahle poradna je. Na otázky, na které odpovědět nedokážu, prostě neodpovídám. To je i případ současného všeobecného problému s islámem. Takže i když mi to jedno rozhodně není, není v mých silách s tím cokoliv udělat a je zcela zbytečné kvůli tomu brečet na poradně, protože to stejně nic nezmění. Jak konkrétně to řešíte Vy? Máte snad možnost to ovlivnit? Jestli ano, tak to udělejte. Nebo aspoň poraďte ostatním, jak to vyřešit.
Mimochodem - bezstarostným lidem docela závidím.
magdon -
- no já bezstarostná jsem, v současnosti se mám dobře, nic mi nechybí, nic nepotřebuju, kromě stařecké arthrózy jsem zatím i zdravá - ale přesto se bojím ! - Jak se asi mají cítit děti? - ty se s tímhle "marastem" nedovedou vyrovnat tak bohorovně jako "starci" - na umírání nejsou zdaleka připravené - a umírat budou muset ! - aniž by měly možnost to jakkoliv řešit, tak se alespoň pořád dokola ptají !
milancukrar
- proč Vám to tak vadí? - já za to nemůžu ... !
šťástná to žena...
myslím, že naše poválečná generace (po r.1945) měla zde v Evropě velký štěstí - i když jsme zde měli "komunismus" a ruskou "okupaci" - jsem ráda, že jsem žila v té době - vůbec nic mi nechybělo !...no já bezstarostná jsem, v současnosti se mám dobře, nic mi nechybí, nic nepotřebuju...
přeji Vám, aby to dlouho vydrželo.
Jak jste na to přišla, že mi to vadí? Vůbec ne, právě že Vám to přeji, že Vám nikdy nic nechybělo. Přesněji, přeji to všem lidem, aby jim nikdy nic nechybělo...
Dejte pokoij s tím koncem světa a nevyvolávejte paniku. Moje matka se dozvěděla, že má rakovinu žaludku a v pondělí nastupuje na operaci a chemoterapii, jediná její starost je, kdo nám letos upeče na Vánoce, co když to ona nestihne. Trochu opitimismu by vám neuškodilo.
Liduš, nevím, jak Vás potěšit, když je maminka tak vážně nemocná. Jen ji přát, aby neměla velké bolesti a lékaři ji poskytli úlevu. Užijte se dokud je čas, jistě ví, že jí máte ráda. Tak se držte, jsou některé nemoci, proti nimž jsme bezmocní, ale záleží na jejich stádiu. Naděje umírá poslední. - pt
"pt" Děkuji za vaše slova, ona to přežije, protože kdo by nám pekl cukroví. Vůbec si nepřipouští jinou možnost ale pro jistotu, než dnes nastoupila na onkologii, nám sepsala manuál. My jsme na mrtvici a naše maminka si do špitálu vzala pletení aby tam jen tak neležela. L
Co říkají ustaraní lidé na to, že Severní Atlantové Černého Husajna z Bílého Barácku sestřelili letadlo jediné země reálně bojující proti islamistům?
...přesně tak,tohle bylo opravdové bodnutí do zad a ukázalo se,že Syrie není jediný problém.Když už si mám dělat starosti,tak tohle mi dělá větší starost než , jaké kdo vyznává náboženství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.