Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetová schranka

Od: pc* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mohli byste mi doporučit nějaké internetové schránky? Myslím něco, jako email ... Nemůžu na nic přijít ... Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak - nemůžete na nic přijít *sok*? Jsou jich desítky. Namátkou - seznam.cz, atlas.cz, gmail.cz, razdva.cz...

doplněno 10.06.13 19:06:

pardon, ten gmail má přípomu .com

hop®
hodnocení

0x

Máte-li na mysli mailovou schránku, mohu doporučit server volny.cz nebo gmail.com

Na serveru seznam.cz jsem svůj mail zrušil kvůli častým a opakovaným technickým problémům...

Po zkušenostech s různými emaily jsem volil gmail.com - pozor,až budeš někomu dávat email.adresu gmail.cz neexistuje! již jsem se takto několikrát "znemožnil" . Pokud chceš opravdu jen email.schránku nenech se zlákat na různá "vylepšení", které gmail.com nabízí ,základ úplně stačí. (Teď momentálně "vylepšili" formulář na psaní zpráv,ale dá se to přežít. Ten starý byl bez problémů,ale záleží na tom, jak rychle si zvykneš)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]