Dobry den.Je mi 17 a chodila jsem k jednomu panu doktorovi, ktery musel bohuzel odejit. Chtela bych mu poslat dekovnou SMS.Napr. Dobry den. Tatka mi rikal, ze uz tam nebudete a tak jsem se rozhodla Vam napsat. Dekuji Vam za Vase rady, moc jste mi pomohl. Sice to jeste neni uplne ono, ale je to lepsi. Dekuji moc. Mejte se hezky.S pozdravem Tereza. Muze to byt takhle? Prosim poradte. Popripade opravte chyby. Dekuji moc.
Zvrácenost je to už tím, že to napíšeš bez diakritiky (hacku a carek). Jestli to tedy hodláš psát stejně dobře, jako tento příspěvek. Jinak něco by se tam dalo malinko opravit.
Dobry den. Tatka mi rikal, ze uz tam nebudete a tak jsem se rozhodla Vam napsat. Dekuji Vam za Vase rady, moc jste mi pomohl. Sice to jeste neni uplne ono, ale Je to lepsi. Dekuji moc. Mejte se hezky.S pozdravem Tereza.
Červené bych vypustil. Jednou poděkovat stačí a doktora určitě potěší více, když je to lepší, než že to není ještě úplně ono.
Já bych vypustila řeči o taťkovi a hlavně o tom, že to není úplně ono. Napsala bych: Milý pane doktore, z celého srdce vám mnohokrát děkuji za vaši péči. Přeji vám štěstí a úspěch v osobním i profesním životě. Vaše vděčná pacientka celé jméno.
Ahoj Nezlob se,ale pokud chceš někomu vyjádřit poděkování,NENÍ absolutně vhodné formou smsky --- Za další i blahopřání k narozeninám,svátkům,atd.,atd. --- Toto musí být vždy osobní ! Tzn.že daného člověka buďto navštívím přímo,nebo mu zavolám. ---- Přes to nejede vlak.
tereza17
Dobry den. Ja vim, ze bych mu to mela rict osobne, ale bohuzel uz ho nikdy neuvidim a nevim kde bydli. Tereza
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.