Nejste přihlášen/a.
Z jakého důvodu výrobce neznačí posledních dvacet útržků červeným, nebo stylovým hnědým pruhem, jako se to dělá u ruliček do tiskárny?
0x
Dobrý den, třeba výrobce nechce z lidí dělat hlupáky. Blížící se konec je vidět, protože se zmenšuje průměr kotouče. I průměrný člověk je takto varován. Zdravím!
0x
Dobrý den,
třeba proto, že by to určitě navýšilo náklady a toaletní papír není zrovna věc, která by docházela jednou za x (delší čas) jako je tomu u barvy do tiskárny. Třeba proto, že toal. papír se většinou vyrábí a tudíž i kupuje po více ruličkách a také většinou do zásoby, protože kdo si "lajzne", aby mu došel toaleťák přímo při akci.
0x
Tak si tak sedím ráno na záchodě
koukám na tu ruličku na tyčce na zdi a v tom mě to osvítilo! ![]()
Vezmi červenou lihovku z každé strany jednou dokola obtáhni papírovou trubičku uprostřed, lihovka se vpije do papíru a při jeho konci budeš mít na obou okrajích červené pruhy ![]()
A teď se tu mějte letím si to nechat patentovat ![]()
Mám rád tohle přemýšlení o ... no o tom ![]()
0x
Na konci magnetofonové pásky býval kovový proužek, který při průchodu páskovou dráhou spojil kontakty a magnetofon se vypnul, aby se pásek stále netočil a neoflákal hlavičku a neroztřepil se. Chcete na konci ruličky odvíjení nějak zjistit? Stačí, že konec je přilepený a nedá se uškubnout a je zřejmé, že je gameover.
Na konci pásky psacího stroje byl zobáček, za který páska držela a když dojela na konec, škublo to páskou, přepnul se mechanismus a páska jela zpátky a znovu psala, ale to asi u tototo papíru nejde.
Ale váš nápad je tak fantstický, že kdyby se to dozvěděli šikovní asiaté, jistě by ho využili a takový papír prodávali. Nebo by se na před koncem ruličky ozvala hlasová zpráva že papír dochází a zároveň by se odeslala textová zpráva správci hazjlíků, že má přispěchat s novou a vyměnit ji. V temné kadibudce si člověk barevného proužku na konci papíru nevšimne...
Pamětníci, nemáte někde doma ještě schovaný starý toaletní papír z papíren Větřní za 49 haléřů? Tam snad byly na konci toaletního papíru nějaké barevné proužky, zelené nebo červené pruhy? Takže by to nebylo nic nového pod sluncem.
Pánovi šlo o to, aby byl informován o riziku, že by papír mohl dojít aniž by měl odstraněny všechny kaštany. Z důvodu tohoto rizika doporučuji mít tam pro všechny případy v rezervě jízdenku MHD, která se dá po malé úpravě též použít k dokončení akce ![]()
0x
...nemají důvod,protože ve většině českých domácností si na záchodě připadáte jako v obýváku.Několik poliček,úložný prostor nad hlavou nebo skřínka(někde i se záclonkou.-)) s čisticimi prostředky a zásobou toaleťáku,který se kupuje v akcích nejméně po 16kusech.Málá pravděpodobnost,že by došel a nebyl po ruce...ale nápad máte dobrý![]()
0x
Protože počítá s tím, že i člověk s pomocnou školou pozná, že už je skoro na konci ruličky
.
To sice pozná u papíru, který je viditelně v držáku, ale papír uzavřený v neprůhledných boxech dokáže udělat čáru přes rozpočet.
)
To chce plácnout se přes kapsu, a mít doma ještě jeden do rezervy - s kalhotama dole se špatně běhá do obchodu - nebo se dejte na výrobu škrtátek :D
Doma mám papíru asi na 5 let ve sklepě, jsem na ně totiž ujetej a když je dobrá cena v akci, tzn pod 5 Kč, kupuju je po celých těch velkých kartonech, tzn asi 25 balení po 8 rolích naráz a ani nemám neprůhledný box, takže doma mě to potkat nemůže.. Ale problém nastane třeba v restauraci.
Chce to znát víc svoje tělo a jak a kdy funguje. V restauraci není problém v nouzi použít papírové kapesníčky, ty snad má každý u sebe. Na vojně se mi nouze stala, v restauraci, dokonce jsem musel použít nejbližší - a byl dámský, a bez papíru. Odnesla to vojenská košile, jen límeček pod krkem v průzoru saka zůstal ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.