Myslím tím to co je na sez*am.cz v Novinky.cz Mám v tom dost bordel... Mám pocit, že vím co se tam píše ale nerozumím tomu. Někdo kdo mi to vysvětlí prosím?
Co to je? Smlouva mezi evropskými státy. O tom, jak si budeme pomáhat... ale jen do prvního většího průšvihu.
hawara*
...proč hlásáš bludy, platí tě někdo?
Schengenská smlouva je smlouva o postupném rušení kontrol na společných hranicích v rámci EU. Tím se vymezuje tzv. schengenský prostor.
Upozornění od sys ladinpraha 19. 11. 2015 23:32:43
!Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick. Bylo by vhodnější se omezit na prezentaci vlastního názoru.
Šengen to je že se nekontrolují hranice, takže pašeráci drog a zbraní a vůbec tvůrci jakékoliv nelegální činnosti a zločinci vůbec mohou volně cestovat a obchodovat aniž by je někdo kontroloval, monitoroval a hlídal. Platí to tedy i o obchodnících a podnikatelích, kteří neplatí daně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.