Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Algifen a spasmed

Od: aaaa* odpovědí: 6 změna:

zítra jdu na praxi a jsem nemocná, ale musím jít. Doktorka mi na bolest předepsala alifen, ten zabírá, ale pouze na krátkou dobu tak na tři hodiny, navíc když jej beru dva dny v kuse, třetí den už nezabírá. Doktorka mi tedy napsala spasmed, ale vzala jsem si první prášek spasmed 15 ... a úleva je ale stále to pobolívá, při praxi se musím hoodně hýbat, takže to bude bolestivější, myslíte si, že po dalším prášku již budou ozvy menší? mám předepsané 3xdenně ... kdyby mi nezabral, mohu si mezi 2ema prášky spasmed vzít na praxi Algifen? Děkuji :))

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

0x

Nevím jakým druhem bolesti trpíte, já občas klempíruju se zády a beru na to Tramal kapky. Je to středně silné analgetikum, mnohem účinnější než algifen. Kapky jsou účinnější, než tablety. Patří mezi opioidy (podobné účinků opia), takže mívám takovou lehkou opičku a skvělou náladu. Bolest potlačuje výborně a pokud ji nepotlačí úplně, je mi to tak nějak jedno:-D. Účinek je dlouhodobý, kolikrát i do druhého dne. Je jen na předpis a v lékárně Dr.Max ho mám zadara. Tohle doporučení vám sice na zítra nepomůže, ale může vám být užitečné do budoucna. Vemte si algifen i spasmed a pokud si dáte dvojnásobnou dávku, nic neriskujete.

Bruno, jak spáváte? Já po Tramalu nemohu usnout a když už usnu, pak mívám šílené sny. Tramal já nemohu. Vůbec. :-D Teď jsem dostala od revmatoložky xeforapid. Když jsem hledala na Gůglu něco o něm, našla jsem toto, od stejné tazatelky poradte.cz/... Myslím si, po přečtení minulého dotazu, že byste měla najít dobrého neurologa. Neměla byste řešit bolest, ale původ bolesti! Jinak se stane, že si zničíte žaludek a zažívání a problém, původce bolesti bude špatně řešitelný.

doplněno 20.11.15 19:08:

Vůbec netuším, co je MM. Víte co? Nechejte si svá tajemství, neptejte se tady, protože nikdo z nás není vševědoucí. Řešte své nemoce s lékařem. Tečka!

doplněno 21.11.15 07:08:

Nedá mi to, musím se zeptat: Bolesti při ošklivém zánětu mm mírníte spasmedem a algifenem při běžném denním režimu? Hmhmhm, podivné! *sok*

autor
hodnocení

mám ošklivý zánět MM

doplněno 20.11.15 20:09:

Někteří lidé jsou tady strašně hodní a chtějí poradit, jiní jsou protivní mm je močový měchýř, je to oficiální a velice známám zkratka tak mě tady nepoučujte jako nějakého fakana! chtěla jsem se jen dovědět, zda to mohu kombinovat, protože pokud alespon okrajově toto onemocnění znáte, je velice nepříjemné, ještě s ním muset lítat ... tak vám tedy ,,děkuji"

bruno: moje známá má po tramalu halušky ale festovní *smich*

bruno*

To je zvláštní, ja po Tramalu usínám daleko rychleji a celou noc spím jako mimčo.

autor

ano, předstvte si, že při záněu a tom ošklivém jsou křeče močového měchýře a dost to bolí, takže ten spasmed a lgifen to poleví ;) ...

autore, jak bolí zánět močového měchýře, většina z nás moc dobře ví. Přečtěte si ještě jednou dotaz. Ani zmínka o antibiotikách, které na zánět dává každý, úplně každý lékař. Jestli přece jen tazatelka antibiotika užívá, musela bolest spolu se zánětem, za několik dní, ustoupit. Nemyslíte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma algifen

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]