Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje přístroj?

Od: babkazov® odpovědí: 9 změna:

Nevím ani já, ani nikdo v okolí, jak se jmenuje přístroj, který vyťukává muzikantům doby. Rytmus? Je to jehlan, kývá se na něm jakoby ukazovátko, které jde zrychlit. Hlasitě ťuká. :-D Hledám už dva dny a koukejte, co jsem vyklikala při hledání v oblasti muziky, nástrojů a pomůcek, když jsem rozhrnula přesličky poradte.cz/... *sok*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Že by METRONOM? ;)

doplněno 19.11.15 08:15:

Sterjci, heč, tentokrát jsem byl rychlejší :-P

hodnocení

0x

Metronom

doplněno 19.11.15 08:56:

Chvilku jsem počkal... ;)*smich*

hodnocení

Já jsem nemožná! To slovo znám a ne a ne si vzpomenout. *zed* Děkuji vám oběma *pusa*

doplněno 19.11.15 11:04:

Bene :-D *smich* *haha*

Jj Babčo to je normální!Někdejší kolega když mu bylo cca30 stál před autem (při nácviku poplachu) které bylo bez přívěsu a na vojáky- "Kde máte takový to,má to kola a dává se to za auto!"

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a je-li muzikantů více (a mohou si to dovolit i finančně), tak se ten přístroj jmenuje dirigent . Zdravím!

Jenže dirigent málokdy vypadá jako jehlan :-D

hahanaj*
hodnocení

0x

dcera ho měla , když se učila na piano- metronom

hodnocení

Náš nejmladší, už asi rok tvrdí, že chce hrát na příčnou flétnu. Tak ho mladí dali do hudebky na flétničku. Malý je nadšený a pan učitel, ke kterému chodí, je bůh. Dokonce své božství potvrdil, protože vytáhnul klarinet a dal nějaký džezík. Tím malého silně zviklal, jestli příčná flétna (nechápeme, kde na ni přišel) nebo štěbenec. :-D Tak jsem si myslela, že metronom by byl dobrým dárkem. Ma MALL.cz jsem objevila nějaký za 200kč, tak není o čem mluvit. Není to ten s kývací věcí, ale elektronický. Dá se ztlumit a rodiče nebudou šílet z dalšího kraválu v baráku. :-DMy, Ježíškové, to vůlbec nemáme jednoduché, že?

doplněno 20.11.15 07:11:

Sony, moc děkuji za radu. Stojánek dostal už od mamky, protože prohlásil, že bez něho nemůže žít. Když už donesl 10 jedniček, mamka uznala, že bez stojánku, s deseti jedničkami se opravdu žít nedá a koupila mu ho. :-D Byl dojemný, když pro mě udělal koncert, který trval kratší dobu, než postavení stojánku. Hrál 3 tóny. Ale z not. Prostě profík-začátečník. Byl to skvělý kulturní zážitek a malý sklidil velký aplaus. I jsem zapískala. *haha*

sonyboj*
hodnocení

0x

Dobrá den, babi - Ježíšková, přidejte mu k tomu, jestli chcete, ještě skládací stojánek na noty. Třeba takový... Může se mu hodit ;)

kytary.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]