Nejste přihlášen/a.
Nevím ani já, ani nikdo v okolí, jak se jmenuje přístroj, který vyťukává muzikantům doby. Rytmus? Je to jehlan, kývá se na něm jakoby ukazovátko, které jde zrychlit. Hlasitě ťuká. Hledám už dva dny a koukejte, co jsem vyklikala při hledání v oblasti muziky, nástrojů a pomůcek, když jsem rozhrnula přesličky poradte.cz/...
Dobrý den, a je-li muzikantů více (a mohou si to dovolit i finančně), tak se ten přístroj jmenuje dirigent . Zdravím!
Náš nejmladší, už asi rok tvrdí, že chce hrát na příčnou flétnu. Tak ho mladí dali do hudebky na flétničku. Malý je nadšený a pan učitel, ke kterému chodí, je bůh. Dokonce své božství potvrdil, protože vytáhnul klarinet a dal nějaký džezík. Tím malého silně zviklal, jestli příčná flétna (nechápeme, kde na ni přišel) nebo štěbenec. Tak jsem si myslela, že metronom by byl dobrým dárkem. Ma MALL.cz jsem objevila nějaký za 200kč, tak není o čem mluvit. Není to ten s kývací věcí, ale elektronický. Dá se ztlumit a rodiče nebudou šílet z dalšího kraválu v baráku.
My, Ježíškové, to vůlbec nemáme jednoduché, že?
Sony, moc děkuji za radu. Stojánek dostal už od mamky, protože prohlásil, že bez něho nemůže žít. Když už donesl 10 jedniček, mamka uznala, že bez stojánku, s deseti jedničkami se opravdu žít nedá a koupila mu ho. Byl dojemný, když pro mě udělal koncert, který trval kratší dobu, než postavení stojánku. Hrál 3 tóny. Ale z not. Prostě profík-začátečník. Byl to skvělý kulturní zážitek a malý sklidil velký aplaus. I jsem zapískala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.