Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud jste již v důchodu, tak je to super postava. Zdravím!
doplněno 18.11.15 22:19:No, vidíte - klidně se takto mohla zeptat i nějaká babička. Jenže babička má už rozum.
bene -
holky většinou poznají, když jsou hezké - pokud by byla ošklivá, tak bych tipovala, že by se zde neptala. Ostatně - i "babičky" jsou ještě ženské - takže i ty poznají, že se ještě někomu líbí - a s nějakým "rozumem" to nemá nic společného. - ale ješitní jsou i chlapi, nemyslete, že ne !
- podle popisu můžete být hezká i ošklivá - ale, vzhledem k tomu s jakým, řekla bych uspokojením se popisujete - tak asi hezká .
- magdon -
- nedělejte z holek taková "trdla" - většinou si je každá vědoma, když se mužům líbí - jenom jsou některé v 16-letech ještě nejisté - teprve se rozkoukávají a potřebují spíše povzbuzení, nežli posměch.
Ale - pokud jsou namyšlené (jak už jsem zmínila) - tak budou muže spíše odrazovat - nebo spíše - budou mít úspěch jen u určitých typů - a třeba to nebudou mít vždy jednoduché ... nevím..
Problém dnešní doby a dnešní kultury je, že je nezdravě orientovaná na vzhled. Nejsem proti tomu, aby lidé o sebe pečovali, ale nesmí se to stát smyslem života. Když vidím, jak se mladé ženy trápí dietami, hubnutím a já nevím čím ještě, je mi jich líto. Úplný extrém vidím v estetických operacích. Jakoby neexistovaly žádné jiné hodnoty, než vizáž. Jde o rozvíjení duševní stránky člověka. Naše kultura však mnoho duševního nenabízí. Kdybych byla zase mladá, už bych se vzhledem nezabývala.
marfusa -
- to Vám nevěřím - (až na ty plastické operace) - nebo si myslíte, že muži při pohledu na ženu oceňují především její krásnou duši, nebo "brilantní" mozek?
- přiměřená péče o vzhled patří k základním osobnostním znakům, jako třeba hygiena. Co mi bude platné, že budu vzdělaná, inteligentní, s krásnou a hlubokou duší, když budu tlustá, a neforemná, jako s prominutím "prase"? To už muži spíše oceni krásnou byť hloupoučkou ženičku, nežli nějakou sufražetku. Samozřejmě - ideální je krásná a současně inteligentní žena.
nozickae-
- uklidněte se, to Váš případ určitě není - ovšem u mladých dívek může být sexy i ta bradavice - co bychom si povídali !
Z toho popisu se, jak už bylo napsáno, nedá říct nic definitivního. Ale ta jedna z mála věcí, a sice přesýpavost postavy, by se teoreticky mohla někomu zdát u lidí poněkud divná. Každopádně ale ve finále jsi touhle otázkou nesmírně ošklivá. Takhle se tu chlubit tím, jak ti někdo říká, že máš hezký úsměv, a proto se často usmíváš... Co máme dělat my obludy, kterým nikdo nic takového nikdy neřekne...?! Jak sobecké. Dokonce ani tvojí fotkou se tu kochat nemůžeme. Tělem mi až do morku kostí prochází zima. To může znamenat, že jsem buď tak zdrcený, nebo že by to chtělo zatopit. Jdu o tom do obludího ústraní mlčky a uslzeně přemýšlet.
nozickae -
- ale hezkej úsměv je dost důležitej - nemyslete si - někdy i docela stačí.
a ještě bych dodala - holka by měla mít nějaké sebevědomí - proč byste se měla podceňovat ! - však podle pohledů kluků, nebo mužů jistě poznáte, jestli se líbíte, nebo ne - jinak byste musela být "trdlo". Jenom byste neměla být namyšlená ...
Ahoj Nožičko.
Tak Culda to tu ve 22:30 dobře popsala. Docela jsi se vychválila a tak to bude nejspíše dobrý.
Řekl bych, že máme vítěze neformální soutěže ,,O dotaz měsíce´´
Posoudit hezkou/nehezkou ženskou bez toho, že by bylo k dispozici cokoliv, kromě pár písmen vč hrubky...
Tak prosím, jestli snešeš odpověď starého pardála.Tvá postava se jinak popisuje jako "hour glass figure". Tedy prostě ženská. Tak v tom máš prostě kliku. Být mladší, pak bych se asi neudržel. Ale dál by to možná bylo na pováženou: oči, úsměv, inteligence, přítulnost... Kdo ví?
jedna krásná holka řekla jedinou větu a málem jsem se poblil
Co napsat? Co je na tobě nejkrásnějšího, to je těch 16 let. Po psychické stránce bych musela ale několik roků ubrat.
Jinak ale nemůžeme posoudit. Opravdu si myslíte, že jsme jasnovidci?
Krása člověka se přece posuzuje úplně podle jiného, než jestli mám světlou pleť, malý nosík, nebo v pase přesípací hodiny! Pobavila mě představa, jak chudák pas sípe svojí útlostí.
Když si hledáme partnera, kluka, neměly bychom si všímat jen toho jaké má oči a jak je hezký a chytrý a tak. Měly bychom si všímat i toho, jak se cítíme, když se na nás dívá. A jak se cítíme, když jsme s ním. Tvá krása, tvůj půvab bude v jeho pohledu. A vůbec nebude záležet na tom, jakou část těla máš hezkou nebo krásnou nebo vůbec.
Díky za tuhle odpověď. Nevíme sice pořád, jak s tou první otázkou, ale už jen z tohohle je jasné, že by nebylo tolik z čeho ubírat.
No, tak teď nevím, jestli to nějak víc rozebírat. Tak řeknu matematickou terminologií, že implikace není to samé jako ekvivalence. Nebo jinak, že něco platí jedním směrem ještě neznamená, že to platí i obráceně.
Můžeš být krásnější než Jana, nebo Lenka nebo taky Jiřina, pokud to budeš mít v hlavě poházené, tak tyhlety "lady" budou vyhrávat. Ksicht a postava je na chvilku, pak začne fungovat život, kdy krasotinky postupně chcípou a jen mikro z nich zvládá žítí dál, bez větších problémů. Mládí užívání máš na asi 15 let života intenzivně, tak užívej, nešil, nenech si nakukat kraviny které nechceš, nejez věci jenž nechceš pozřít, hlavně buď svá a na pitomce s přehledem kašli. Užívej a nestresuj se, beďar sem, beďar tam, zmizí. A ten co si tě, /třeba/, ve třídě nevšímal, tak si možná časem a nebo taky nikdy, snad pak po mnohaletém setkání si řeknete:" Já se bál(a)"
Takovéhle starosti bych neměl. Z mého pohledu muže si vůbec nemyslím, že děvče musí být jako ze žurnálu.Jasně, že baba jaga z mrazíka by měla problémy, ale normální české děvče je krásné každé.Pro jednoho svým úsměvem, pro druhého dolíčky ve tváři, třetí se nedívá na krásu vůbec a má rád vtip, porozumnění, upřímnost atd. Já jsem jednu přestal milovat proto, že odložila brýle a pořídila si čočky .U mé ženy jsem se chytil na blondýnku a čtveráckou mezeru mezi zuby. Kdybych si ji nevzal a nepoznal její jiné , pro život důležitější věci , co by mi zbylo. Z blond děvčete , které se přestalo přebarvovat, jsem měl hnědovlásku a o štěrbinu mezi zuby se postarel zubař. Přesto jsem nikdy nelitoval.
Nebudu psát že ošklivá, ale na druhou stranu ... hezká holka by měla kluka a trávila s ním volné chvíle, pokud by se zrovna neučila (což by znamenalo, že je i chytrá). Pokud má holka tolik času, že ho tráví na internetu a pokládá takové otázky, asi patří do nějaké další kategorie
honzajm -
- neřekla bych - dneska tráví na internetu většina - a nejen mladých lidí - a často se ptají na ještě větší blbosti - navíc, holka je mladá, svět teprve poznává - a samozřejmě by se ráda líbila, protože - ať si říká, kdo chce, co chce - "krásná duše" - většinou tak úplně nestačí - a pečovat o svůj vzhled je základem pro dobré a zdravé sebevědomí.
Nemluvím o plastikách - ty považuju za "zrůdné" - ale o zvelebování své přirozené krásy (ne zrovna ovšem líčením).
honzajm -
- Vy to teda vidíte černě - brrr ! - postavu typu "přesýpací hodiny" si představuju poněkud jinak - a doufám, že to u tazatelky jinak i je - kdo ví, proč sem nechce vložit fotku - třeba ze skromnosti ...?
V tom případě to je jako z pohádky: zrcadlo, zrcadlo, pověz mi ... zde internete, internete - Když se chce líbit, tak bude lepší asi někomu, a počítač asi její krásu nedocení ... Napřed bych si hledal kluka, pak pozná jestli se líbí - být hezká a líbit se jsou dva různé pojmy, které se nevylučují, ale ani nepodmiňují. A když se popsala jako "přesýpací hodiny" = široká ramena, prsa už užší, menší, pas tenký, zadek velký, nohy tlusté tak že je nedá k sobě
Jinak ta jateční váha a velikost v kohoutku jsou jen doplňující informace, a zrzavé vlasy to už nevylepší
A co se týká péče o vzhled - jak říkal Mládek - někdy je lepší a méně pracné udělat nový ksicht z druhé strany, než pečovat o původní
. A všimla jste si, že večer je hezkých holek o hodně víc než ve dne, za plného svěla?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.