Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která z nich je nejhezčí?

Od: humbucker* odpovědí: 7 změna:

Ahoj. Na Uložto.cz se objevilo tohle: Holky šikovný.mp.4. S holkama Sketch SHE. Je to zpívající trojka holek. Dělaj to na playback, je to stříhaný a v měnících se kostýmech. Docela příjemně udělaný. Otázka zní(je psána). Která holčina se Vám líbí víc. Ta blondýnka napravo, nebo brunetka za volantem? Ta vzádu není moc vidět.

Zase malá nápověda. Ta blondýnka je nejhezčí. I když?

doplněno 18.11.15 21:17:

A kdo dá taky dohromady ty umělce? Druhej je Elvis a Rokenrol, potom Beatles - Help, Gweni a Vivelrakjů a King Michael...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

0x

To jsou "starosti.." *haha*

humbucker*
hodnocení

Že jo? Já bych je nikomu nepřál.

doplněno 18.11.15 21:58:

Culda má perfektní vkus. To znamená jako já.

culdabulda1*
hodnocení

0x

blondýna vedle řidičky

naihonn*
hodnocení

0x

No ani jedna zrovna nic úplně nadprůměrného. A to jsem samozřejmě prděl na uložto a našel si víc obrazového materiálu i s rychlou pomocí Gůglíka.

humbucker*
hodnocení

Ahoj lidi. Teda, tohle vlákýnko jste poněkud vodflákli. A já se tak těšil. Šlo by to nějak napravit?

já bych je hodnotila 1-blondýnka vedle řidičky, 2-řidička, 3-ta vzadu (humbucker,o nic jsi nepřišel, kdyžs ji pořádně neviděl :-D )

hm*
hodnocení

0x

A já ňák nevim. Mně přijde každá chvíli lepší, chvíli horší, ani ta zadní není oblůdka, jak by se mohlo zdát z dosavadních odpovědí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]