Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v Praze žít dobře?

Od: petrap* odpovědí: 3 změna:

Pro klidný život se svými dětmi v zelené oblasti, která není zcela v osadách, a že ceny bytů nebyly až do nebe, si vybralá okresy:

1. Praha 4 – Podolí,

2. Praha 7 - Bohnice, Černice, Kobylisy, Troja,

3. Praha 8,

4. Praha 9 – Ďáblice,

5. Praha 10 – Záběhlice,

6. Praha 15.

Řekněte mi něco dobré nebo špatné o těch okresů, prosím!

Jaké jsou výhody a jaké jsou nevýhody?

A take jsem zájem o dobré základní škole v těchto okresech.

Děkuji !

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

V Berouně vzniklo několik satelitů,v nichž jsou noví obyvatelé většinou z PRAHY.A nedivím se jim.Čistý vzduch,dálnice do 200 m několik benzinek a dojezd do Prahy do 30 min.5. supermarketů a několik základních škol v dosahu pěšky.4 kvalitní střední školy.Tak přijeď.

JB

ver*
hodnocení

0x
Bohnice, Kobylisy, Troja jsou Praha 8.
Černice neexistují, máte asi na mysli Čimice, to je taktéž Praha 8.
Já bydlím na Praze 8 již několik let, nejdřív v Kobylisích, teď v Troji a nemůžu si stěžovat. Metro kousíček, v centru za 10 minut a zároveň 10 minut pěšky do lesa. I do budoucna chci bydlet tady, neměnila bych.

ju*
hodnocení

0x

Jen tak namátkou Strakovka, Ořechovka, Hrad...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]