Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Objednala jsem si na Aliexpresu náhradní díly na motorku : Kapotáž za 318 euro a světlo za 114 Euro. Tu kapotáž mi posílají přes DHL a světlo přes EMS.
Prosím co teď mám čekat? Ozve se mi DHL kvůli clu a daním? Budu jim muset poslat kopii objednávky? Prodejce mi totiž slíbil napsat na balík nižší cenu a to u kapotáže 120 EURO a u světla, že napíše, že je to hračka za 20 euro.
Přesně tak. Je-li jakákoliv pochybnost, budou chtít kopii objednávky a výpis, na kterém lze platbu identifikovat.
Dobře, chtějí tedy vidět výpis z účtu a kopii objednávky, ale chtějí to pokaždé? Myslím tím, zda to chtějí vždy když se jim cena nezdá, nebo když se jim cena zdá optimální, tak pouze doměří clo a DPH a už nic dále neověřují? A jak je to s EMS? A ještě jak Vás kontaktují, tel, e-mail? a jak dlouho trvá vyřízení? děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.