Nejste přihlášen/a.
Taky jsi jeden z lidí co když přemýšlí tak si buď hraje s tužkou v ruce nebo jí všelijak dává do pusy nebo přímo okusuje? Zrovna jsem se při něčem takovém přistihnul a tak by mě zajímalo, jestli někdo netušíte proč to lidi vlastně dělají
Tyhle ty mechanické pohyby uvolňuji mysl od těla při soustředění. Mnoho národů to řeší korálky, něco jako růženec, který přebírají a propouští mezi prsty. Mnoho lidí, když se zamyslí si začne čistit brýle, usilovně zpracovávat žvýkačku, drbat se ve vlasech atd. A taky si myslím, že muzika na plný ceres při učení je totéž. Je třeba zaměstnat tělo a nechat pracovat mozek.
To je babkozov velmi těžký blábol. Nevím kde na to chodíte. Je to přesně tak jak píše amlim - zlozvyk a nervozita. Nejmarkatnější je to vidět u lidí, kteří neustále vibrují levou nebo pravou nohou. Je to nervozita, že dotyčný nedovede vyřešit nastálý problém a tato nervozita se časem promění ve zvyk - zlozvyk. Normální, psychický průměrný člověk takové "libůstky" nemá.
Fuj. Tuzku nekousu uz jenom proto, ze si dokazu zive predstavit, jak je spinava a kolik je na ni bacilu - hlavne ty kancelarsky.
Ale je pravda, ze obvykle premyslim nad problemem s propiskou v ruce. Tocim si ji mezi prstama. Ale spis je to tim, ze ji mam hned po ruce, abych ji pouzil, kdyz je potreba, nez ze bych to vylozene potreboval k lepsimu soustredeni. Ale kdo vi. Nikdy sem to hloubeji nezkoumal - budu si muset vypracovat statistiku, jestli mi to premysli lepe s tuzkou nebo bez
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.