Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta ZTP

Od: delpo* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,před měsícem jsem dostal plný invalidní důchod.Dnes jsem si byl dát žádost na průkaz ZTP na městském úřadě v našem okresním městě kam spadám..Čekám na transplantaci srdce, která by měla být nejdříve za půl roku.Nikam nedojdu,jsem silně zavodněný a nic nemohu nosit, jinak mě popadne ihned suchý,dráždivý a nekonečný kašel.Při předání vyplněné žádosti mi paní v kanceláři s nenapodobitelným výrazem v obličeji řekla,že na to má dva až tři měsíce,prostě čtvrt roku.Je toto možné když mám všechny zdravotní zprávy čerstvé včetně posudku od komise a rozhodnutí?...děkuji předem za info Jarda

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

0x

Já jsem žádala začátkem října a také ji ještě nemáme.Některé žádosti ( příspěvek na pomůcku) trvají i půl roku.Oni mají určité čekací doby ve kterých se můžete odvolat k tomu jejich rozhodnutí.Já se ,pokud s tím rozhodnutím souhlasím vždycky vzdám odvolací doby abych ten konec urychlila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]