Nejste přihlášen/a.
Nevím co bych dodal, ale ten recitující ... / nechci být vulgární - dosaďte si podle svého výběru/ mě fakt uchvátil : reflex.cz/...
Daniel Landa je úžasný člověk. Ale sláva, drogy a podivný život se na něm velmi ošklivě podepsaly. Stalo se to, že nepatří do žádného světa. Podívejte se, jak drží ruce. Ne, jak předepisuje vyznání, které začal uctívat a ve kteréím se začal hledat. I tam zůstal buřičem.
Ráda bych věděla, jestli ho tahle cesta dělá šťastným. Konečně!
nic proti tobě, ale jak můžeš z návštěvnosti vydedukovat že to nejsou hejteři? včera jsem si pročítal komentáře pod tou fotkou a tipl bych že tak 90% komentujicich ho poslalo do háje... mě přijde že se tenhle člověk snaží akorat zviditelnovat.. posledni dobou co vypouští z úst jsou jen plané řeči.. něco jako předvolební sliby,,,jako celé ty jeho kejkle.. jedna velká fraška...ale jinak zcela jistě to bude inteligentní člověk...
Stačí se podívat na graf sledovanosti stránky Ono pár řvounů většinou nakopne ty, co do té doby jen mlčí.
Typovat v tomto případě znamená howno vědět. Ale to je u davu vždy problém, je to docela zajímavý studijní obor.
no dobře a kde z toho vidíš, komu se to nelíbí? to že v jednom dni se mu zvýší počet označení stranky snad znamena že se to všem libi a jen par lidem ne? tuhle logiku nechápu... nevadí..nechám tě při tom... mimochodem na letnanech jsem letos byl.. lidí tam bylo dost ale shodli jsme se že to byla bída.. i ti lidi v zadní pulce pomalu usinali kromě písničky čech, samozřejmě.. vozová hradba 100x lepší.. ale to byla jiná doba...
Ale já se nestavím na žádnou stranu a už vůbec nemám ambice to soudit, to je každého soukromá věc. Co mi není rovno, po tom je mi howno Peace
Není úplnej debil. Chápe, že militantní islám může porazit jen Islám. Islám - dům Míru.
U prostoduchých čecháčků a hradního sionisty samosebou narazí.
Ale to je jedno. Na nich stejně nezáleží.
Daniel Landa je zpěvák a jako takového ho občas poslouchám ráda, jeho soukromý život je jeho život.
Ropu? Proč ropu? Mají to vymakanější! Za kilo heroinu který vyrobí skoro zadarmo (makovice a opium pěstují chudáci, aby neumřely hlady) nechtějí peníze. Kilo heroinu totiž stojí 30 samopalů AK47, což je asi 200 tisíc Kč prodejní cena kila heroinu je kolem milionu. Za těchto podmínek se najde dost kartelů, které obchod profinancují a zorganizují, samozřejmě, se obchoduje v tunách. Ropa je levná, potřebuje tankery, speciální zařízení na čerpání, vše je velké a snadno se bombarduje. Pár oslů a chudých rolníků tu špinavou práci udělá rádo za pár korun a obě strany profitují. Přijít tomuto na kobylku ... je hned po IS.
Nemyslím že to je vyhaslá hvězda. Na takovou by nepřišlo desetitisice fanoušků jak v Letňanech, a zaplněný zimáky při jeho koncertech. Ale je fakt, že ty jeho myšlenky a kejkle jsou dost zajímavý. Kdo ví co se mu honí v hlavě a kam tím vším směřuje. Přikládám část jeho rozhovoru, třeba za tím vším je nějaká pointa.
Velekoncert je nejbližší kejkle Kouzelníka Žita. Co následuje potom?
Cesta do Afghánistánu. Tam musíme přežít a pak se uvidí.
Letíte tam s podporou armády?
Ne, je to podstatně složitější. Letím tam bez ministrů, vojáků, ne na základny, zkrátka po vlastní ose.
To je dost nebezpečné...
Nebezpečné je i chodit po ulici. Někdo pojede opilý, vjede na chodník a zabije vás... Ale máte pravdu, není to úplně save, jak říkají Američané. Zisk pro Českou republiku však z té kejkle může být tak obrovský, že ten risk za to stojí.
Zisk pro Českou republiku?
Už během koncertu v roce 2011 jsem hovořil o Žitovi a o tom, že jeho kejkle budou v některých případech prospěšné mé zemi. Mám tři holčičky, mnoho kamarádů, a pokud mám možnost pro ně něco udělat, tak to udělám. Mám za sebou potápění se žraloky, boxerský zápas s mistrem světa, rallye, ale to všechno byla jenom rozcvička na vážnější kejkle.
Znamená to, že vstupujete do druhé fáze?
Ano, dá se říct, že Velekoncertem pomalu končí první etapa, která se jmenuje Blázen, podle tarotové karty. Definitivně bude uzavřena někdy na konci listopadu, v době vyhlášení Českého slavíka. Potom vytáhnu druhou kartu, která se bude jmenovat Mág neboli Čaroděj.
Pokud půjdete podle tarotových karet dál, dojdete třeba až ke kartám Síla, Viselec, Věž nebo Hvězda...
Zůstal bych u toho Čaroděje.
Zdroj zde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.