Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tamda karta

Od: tamdice odpovědí: 6 změna:
Dobry den, rada bych Tzv. Tamda kartu,ale bohuzel nemam nikoho s zivnostakem ,bez nej ji ,,nelze" zaridit. Nemate nekdo tip jak by se dala ziskat i bez?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Vážně se nás ptáte, jak podvádět?

Přečtěte si zdejší pravidla!

tamdice

možná Vám to tak vyznělo,ale mylsím si, že spousta lidí, si něco zařídí, po čase to přestanou využívat, tak proč se nezeptat, zda by mi ji někdo za ,,něco´´ např. neposkytl či neprodal...

iz*

Vy opravdu nechápete,

že byste podváděli oba dva?

michal*

Vy jste nechodila do makra nakupovat,V době kdy byla zapotřebí karta,?Já myslel,že je to běžné 5 lidí na jedu kartu.Nikoho tím neokrádáte.aspon myslim

lidus*
hodnocení

0x

To neznáte někoho, kdo kartu má? Také nejsem podnikatel a kartu do Makra mám mnoho let.

michal*
hodnocení

0x

Taky jsem chtěl výhodně nakoupit cigarety v sapě,stačí si někoho najít kdo ma živnostnák a na něj vystavit novou kartu.Jinak to nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]