Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kniha pro mamču

Od: blabla* odpovědí: 1 změna:
Hezký večer, nedávno jsem žádala o rady na dárek k vánocům pro mámu. Rozhodla jsem se koupit knihu a potom buďto sportovní podprsenku nebo nějaký lepší šampon. Na internetu mě zaujala kniha od Dicka Francise a jeho syna Felixe Francise Křížová palba. Četli jste tuto knihu? Líbila se Vám? Máma mi řikala, že dřív knihy od Dicka Francise četla a líbili se jí. Před cca rokem četla od něho po dlouhé době knihu Rozkazem. Když jsem se jí ptala tak řikala, že se jí ta kniha četla dobře ale... Už jsou ty knihy takové si hodně podobné (nějak tak to řikala už přesně nevím). Proto jsem vybrala knihu kterou Dick nepsal sám, myslím, že tam pár věcí bude pozměněných ale pořád to bude hezké čtení. Jaký je váš názor? Předem děkuji za odpovědi :).

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Knihu jsem četla a je stejně dobrá jako ostatní Francisovy knížky. Tedy alespoň mně se líbila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]