Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena růže

Od: ruzicka* odpovědí: 7 změna:
Hezký večer, chtěla bych se zeptat kolik stojí cca jedna růže? Někdo řiká, že 25 a někdo, že 55kč... Vím, že záleží na druhu ale myslím klasickou červenou růži. :)
Předem děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Růžičko, u růže nejvíc záleží na délce stonku, ty nejhezčí růže na dlouhé stopce u nás stojí 50-75,-. V ¨Lídlu koupíte kytici růží za nějakých 50,-. Např zde máte orientační cenu svatebni-raj.cz/... Také záleží na ročním období.

hodnocení

0x

velkoobchodní cena 1růže je 7kč...

takže asi tak :)

hodnocení

0x

Doby, kdy věci stály celoplošně stejně, jsou pryč :) V každém květinářství můžou být za jinou cenu. Rovněž v Praze jsou určitě dražší než v nějakém menším městě :)

prague
hodnocení

0x

Praha hl.n. stojí 90 Kč / 1 ks ...

an*

V Pražských květinářstvích jsou 100% přirážky na všechny květiny. :-D

prague

Bohužel pro mnoho cstujících lidí je hlavní nádraží jediná možnost, a proto oni to dobře ví a zneužívají toho vysokou cenou...potřeboval jsem růže předat pozdě večer a na hlavním nádraží jsem měl chvíli čas na přestup a tedy nákup růží a poté již jen několikahodinová cesta vlakem přes celou ČR ...

mil®
hodnocení

0x

Včera jsem dal v Lídlu 49 kaček za osm žlutých růží, jako dycky, pro tu mou. Sic dlouho nevydržej, ale jsou krásný a nádherně voněj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]