Nejste přihlášen/a.
zdravím, 1000kč poplatek skylinku za rok není moc ale přitom je to docela dost. Chci se zeptat existuje na trhu něco levnějšího? bohužel nechci nic přez telefonního operátora (tel.mám firemní a neoplatí se mi to), nechci digiTV, jsem na vesnici a nemáme tu kabelovku.
existuje i tak furt něco levnějšího než skylink? nejde mi o žádné filmove programy apod. prostě jen stačí základ.
nejde televizi třeba nějak propojit s internetem a tady to odebirat nějak zdarma?
děkuji za rady
Anténa nemusí být nutně na střeše, záleží na síle signálu DVB-T ve vaší lokalitě, pokud nejste vyloženě v údolí tak by to nemusel být problém. Navíc, je to nejjednodušší způsob příjmu a také nejlevnější
s antenou by byl u mě fakt problém. Satelit mám a i kable mám na stěně z jihu a signál DVB-T je u nás na severní stranu, tak mají sousedi
to je pravda, koukam na to, mě chodi jen reklamy že předplatte si na rok či na 2, na stranky jejich sem nekoukal. Je to divne že maji na rok dražší než po měsicich
přesně! Mají to tak asi schválně, většina lidí si myslí, že měsíčně bude asi nejdražší varianta a nezjistí si to.
Člověk si musí všechno vyčíst sám
Mají to tak schválně, aby to mohli kdykoliv zvednout.
Když si předplatíte na rok (dva), tak je cena daná na celé období. Kdežto když platíte měsíčně, tak vám to mohou kdykoliv od dalšího měsice zvednout. A že cenu zvýší je jisté.
skylink jsem tedka rušil.K internetu mam od poskytovatele IPtv zdarma. takže stačilo koupit evolveo android box 4K a z hloupe telky mam "chytrou". Snad jsem pomohl
jakože televizní programy máte zdarma od toho komu platite internet, něco jako O2 internet + TV za nějaký měsični poplatek? kolik platite měsíčně? máte normálně čt,prima,nova,fanda,,...atd? jinak nechápu to propojeni s tim multimedialnim centrem
díky
Přesně tak.Velká část poskytovatelů internetu už nabízí službu internetové televize - IPtv.Můžete sledovat na všech zařízeních s wifi což moje starší televize neměla, proto to multicentrum.Zjistěte si jestli je u vás nějaký poskytovatel co to nabízí třeba na rychlost.cz.Platím čistě jenom za internet + poplatek ČT
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.