Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je něco levnější než skylink?

Od: rotorod® odpovědí: 14 změna:

zdravím, 1000kč poplatek skylinku za rok není moc ale přitom je to docela dost. Chci se zeptat existuje na trhu něco levnějšího? bohužel nechci nic přez telefonního operátora (tel.mám firemní a neoplatí se mi to), nechci digiTV, jsem na vesnici a nemáme tu kabelovku.

existuje i tak furt něco levnějšího než skylink? nejde mi o žádné filmove programy apod. prostě jen stačí základ.

nejde televizi třeba nějak propojit s internetem a tady to odebirat nějak zdarma?

děkuji za rady

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

Prijem na normalni antenu. Vsechny programy zdarma.

hodnocení

bohužel novodomek, a nemám udělané rozvody ze střechy, stelit je na uplně jiné straně

fiser22*

Anténa nemusí být nutně na střeše, záleží na síle signálu DVB-T ve vaší lokalitě, pokud nejste vyloženě v údolí tak by to nemusel být problém. Navíc, je to nejjednodušší způsob příjmu a také nejlevnější

hodnocení

s antenou by byl u mě fakt problém. Satelit mám a i kable mám na stěně z jihu a signál DVB-T je u nás na severní stranu, tak mají sousedi

paw*
Si postavte na severni strane stozar. Rozvody jdou natahnout vzdy. Treba ze strechy dolu a pak pres zed. Ze jste si nedal husi krk na pudu?

hodnocení

0x
Proc 1000kc? My jste ted platili skylink servisní poplatek na příští rok, mesicne 55kc...čili za rok 660kc. Měsíční platba je nejlevnější forma platby. Roční a dvourocni vyjde o několik stovek více kolem 1000kc to jo. Jinak těch 660kc je pouze za servisní poplatek bez programů navíc
hodnocení

to je pravda, koukam na to, mě chodi jen reklamy že předplatte si na rok či na 2, na stranky jejich sem nekoukal. Je to divne že maji na rok dražší než po měsicich

přesně! Mají to tak asi schválně, většina lidí si myslí, že měsíčně bude asi nejdražší varianta a nezjistí si to.

Člověk si musí všechno vyčíst sám

Mají to tak schválně, aby to mohli kdykoliv zvednout.

Když si předplatíte na rok (dva), tak je cena daná na celé období. Kdežto když platíte měsíčně, tak vám to mohou kdykoliv od dalšího měsice zvednout. A že cenu zvýší je jisté.

tondas
hodnocení

0x

skylink jsem tedka rušil.K internetu mam od poskytovatele IPtv zdarma. takže stačilo koupit evolveo android box 4K a z hloupe telky mam "chytrou". Snad jsem pomohl

hodnocení

jakože televizní programy máte zdarma od toho komu platite internet, něco jako O2 internet + TV za nějaký měsični poplatek? kolik platite měsíčně? máte normálně čt,prima,nova,fanda,,...atd? jinak nechápu to propojeni s tim multimedialnim centrem

díky

tondas

Přesně tak.Velká část poskytovatelů internetu už nabízí službu internetové televize - IPtv.Můžete sledovat na všech zařízeních s wifi což moje starší televize neměla, proto to multicentrum.Zjistěte si jestli je u vás nějaký poskytovatel co to nabízí třeba na rychlost.cz.Platím čistě jenom za internet + poplatek ČT :(

hodnocení

0x

Co já znám tak máš tyto možnosti:

příjem pozemního signálu - na to ale nemáš natahané kabely

příjem přes telefonní linku - nechceš

příjem ze satelitu - máš ale musíš za něj platit

kabelovku - nemáš dostupnou

Takže už ti asi zbývá pouze chodit se dívat na televizi k sousedům.

hodnocení

0x

FreeSAT za 500.- ročně základ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]