Nejste přihlášen/a.
- no - nebudeš to mít lehký - je to blbý, když teprve začínáš žít - škoda, že lidi nedokážou svým mláďatům zajistit dobrý život ! - ale naše generace měla obdivuhodné štěstí, že se jí podařilo žít zde v Evropě 70 let bez války, to už asi dál nepůjde.
- čumíme dnes na to dění kolem asi tak, jak asi "čuměly" ovečky před 2.světovou - za jak dlouho pak asi vypukla?
Evropě vládne kapitál, a ten tady uprchlíky chce. V postkom. zemích ovšem není tak zakořeněný, takže mu politici nejdou na ruku, jak by si kapitál přál. Spolu se slabší ekonomikou nám to hraje do karet. To ale horší časy jen oddálí. Jediné co by pomohlo by bylo rozhodné postavení se proti všem. Proti uprchlíkům, proti EU. Podobně jako před šesti sty lety. Bohužel nejsme jednotní, a tak moc šancí nevidím.
Tak to bude asi přesný zásah. Kdesi jsem to četla, ale moc tomu nevěřila.
Líbí se mě Kalergiho děti a připomíná Husákovi děti, ale je to smutné. Zapadá to do sebe. Rasa, závislá na centrální autoritě. Napadá mě, kdo všechno se bude počítat do této VIP kategorie, kolik bude jedinců a rodin v tomto vládnoucím uskupení, kde budou bydlet? Zabránit kritice menšin, které budou chránit vyjímečné zákony. Za tuto plánovanou genocidu dostávají ocenění, to je příšerné.
Nemohu si pomoci, skoro se mě zdá, že jsem již o tomto četla a něco viděla ve sci-fi knihách a filmech.
Vystoupit z EU a ostatních pochybných organizací.
Skládá se to dohromady, proto poserplína se vyjádřil /už nevím přesně/.. každá domácnost /byt/ by si měla vzít jednoho migranta /jednu rodinu/, proto Kocáb horuje, abychom byli na muslimy hodní a vstřícní, aby oni nebyli potom na nás zlí. Vypadá to, že mají informace, které se k nám obyčejným lidem nedostanou.
Merkelová dostala Evropskou cenu C. - K. již v roce 2010 a pilně pracuje, aby si ji zasloužila, viz její výroky - Evropa musí být zajedno, Evropa musí pomoci, musíme se podělit. Proto ona necouvne, nepřizná, je to plánované a pracuje se na tom. Velké korporace budou mít žně. TTIP to jistí. Ta chátra negro-asijsko-evropská si na všem pochutná a nebude se bouřit. Do potravin možná budou přidávat látky, které ovlivní mozek a chování. Zdá se to přitažené za vlasy? Po tom, co se dnes již všude děje, mě to již jako utopie nepřipadá.
roahu.. to jsi prozřel dost pozdě teda .. tyto útoky jsou v jejich zemích běžné, to sis naivně myslel že když si je sem evropa natahá tak nám nedají ochutnat svojí medicínku? francie má problémy s těmito "lidmi" již dlouho.. to že s nimi nezatočili dřív je taky smutné,,, dodnes jsem nepochopil, proč jen přihlížejí tomu bordelu co se děje v caleis.. v podstatě si za to můžou sami a ten jejich urýpaný deník tomu taky pěkně přisadil..ale neboj se nic, není to první ani poslední útok... tomu věř... poslední dobou mě docela vytáčí, jak se každý může z frantíků pos*at, všude samé vlajky... a co ruská tragedie? ticho po pěšině.. hnus hnus a ještě jednou hnus... btw jsem velice zvědav jestli 17. listopadu bude na novinkách článek- v praze se uskutečnila demonstrace, sešlo se cca 1000 lidí, nebo se lidem po této události konečně rozsvítilo a začnou něco dělat...
Strýček Sam náš kamarád za velkou louží je s jeho kapitalismem na pokraji krachu, největší dluh má u rudé Číny, jeho vynášení amíkové demokracie nefunguje podle jeho představ Irák, Afgán, Ukrajina, Syrie a další, tudíž, pravděpodobně za pomocí ofáčovaných naftových šejků se snaží Evropu mírně posílit běženci a tím levnou pracovní silou, která za mrzký peníz nebude protestovat, jako v Číně, neb Vietkongu. Jeho vojenský arsenál již není ve špičkové kondici, jeho dvě bárky plně vyzbrojené nejmodernější ami technikou špiclovali v Černém moři, dva ruské SU éčka přeletili nad nad jejich neckami obrazovky zčernali u amíku panika a podle primitivní navigace mazali z Černého moře do jiné destinace, jak spraskaní pejskové.
Tak netuším, z kterého kouzelného kloubouku taháte své informace ale vím, že to jsou nesmysly. Není na vině USA a spojenci ale ti, kdo podporují IS a další muslimský plebs ve jejich akcích.
Že má muslim od malička v palici jeden z úkolů - pobít nevěřící - je holá skutečnost. Sami se mezi sebou vraždí, vyhánějí a do toho davu přidávají své fanatické bojovníky je další fakt. Před pár týdny by se tady mohli humanisti pominout z tohoto tvrzení. Po franzouzském masakru je to potvrzeno.
Ten kapitalistický krach, podle vašeho tvrzení, je ovšem výsledek vašeho bludu. Jste nemocný a tak lze vás jen politovat. Vaše okolí musí mít z vás radost a jestli pracujete, tak vaše výkonu tomu budou odpovídat.
Obdivujete ruské okupanty a to je o to smutnější. V historii nikdy USA nepřipojily některý stát ke svému území. Bolševici desítky.
Je toho dnes na vás příliš ale lidi vašeho ražení jsou obdobou těch nemyslících muslimů.
Vy budete zlý člověk. Píšete: V historii USA nikdy nepřipojily některý stát ke svému území. Ti rovnou buď ty státy zmasakrovaly, viz Vietnam a mnoho masakrů ve Vietnamu, z nichž nejbrutálnější byl masakr v Mi Lay, možno vyhledat na Wikipedii, nebo rozvrátily zřízení států v rámci Americké pseudodemokracie, jako příklad: Saddám Husain, nebo Kaddáfí z Libie, které Američtí vrazi zavraždili a tím pustili ze řetězu tu muslimskou zvěř, kterou tito možná diktátoři drželi na řetězu. Výsledky těchto amerických vměšování do suverenity určitých pro Američany zájmových států dnes sklízí Francie a je jen otázkou času, kdy teror nastoupí v Německu, Anglii a možná i u nás. A k Muslimům...Každý muslim není terorista, ale každý terorista je muslim. A právě tyhle šmejdy držel Kaddáfí s Husainem na řetězu. Nebýt Ameriky a jejího vměšování do jiných států, ubylo by ve světě násilí.
Píšete: kapitalistický krach je výsledek vašeho bludu. Je mi vás opravdu líto, bez půjček od Američany nenáviděných Číňanů by si dnes Američan s odpuštěním neměl po vykonání potřeby na WC utřít zadek. A to doslova.
Pepiku, vzpamatuj se a vrať se na větev.
Půl Mexika... V roce 1846... Tak ty máš vážně dost.
Mexicko-americká válka nebo Americko-mexická válka[p 1] byl ozbrojený konflikt mezi Spojenými státy a Mexikem v letech 1846–1848 vyvolaný americkou anexí Texaské republiky v roce 1845. Mexiko neuznávalo odštěpení a následné vojenské vítězství Texasu v roce 1836 a po celou dobu existence Texaské republiky považovalo Texas za svoji vzbouřenou provincii.
Dalšími příčinami byly snahy o územní expanzi Spojených států směrem na jihozápad, politická nestabilita v Mexiku a neschopnost Mexika spravovat své severní provincie po válce za nezávislost (1810–1821).
Bojové operace probíhaly rok a půl od jara 1846 do podzimu 1847. Válka skončila naprostým vítězstvím Spojených států. Výsledkem byly významné územní ztráty Mexika ve prospěch Spojených států – odtržením Texasu a postoupením dalších území po prohrané válce přišlo Mexiko o více než polovinu svého území. Na získaném území vznikly postupně americké státy Kalifornie, Nové Mexiko, Arizona, Nevada a Utah. Ačkoliv se dlouze diskutovalo o zákazu otroctví na nových územích, byl v roce 1850 přijat kompromis, na jehož základě zůstala bez otroctví jen Kalifornie. Ztráta rozsáhlých území podnítila mexickou vládu k politice osídlování severních oblastí jako prostředku k zabránění dalším ztrátám území.
Mírová smlouva z Guadalupe Hidalgo (oficiálně: Smlouva o míru, hranicích, přátelství a vypořádání mezi Spojenými státy americkými a Mexickou republikou) potvrdila hlavní důsledky této války: nucené postoupení mexických území Alta California a Santa Fe de Nuevo México ve prospěch Spojených států za 15 miliónů dolarů. Dále Spojené státy odpustily mexické vládě dluhy vůči americkým občanům (3,25 miliónů dolarů). Mexiko také uznalo řeku Rio Grande jako svou státní hranici, a tím definitivně ztratilo Texas.
Tak zřejmě bude pro vás historie dost neznámý pojem. V počtu mrtvých vede Čína - cca 90 mil. lidí, následuje ji SSSR - 40-60 mil. lidí od VŘSR do konce vlády Stalina. SSSR zabralo celou Bezaraábii, napadlo Finsko, Polsko zároveň se Hitlerem a USA podle vás zabraly část Mexika... Noo nazdar. Už to berete dlouho.
Je to smutné, jaké nesmysly vydáváte za skvělé myšlenky acokoliv jinak, než váš salát mízto mozku je špatně.
Je to můj názor a váš názor je mi naprosto ukradený. Proč bych se měl řídit žvásty pomatenců? Tak pro změnu z té větvy si skočte vy a raději hned na palici. Doba, kdy strana určovala, co je správné skončila, tak mi neraďte, co je dnes správně a co ne. Sami tomu nerorumíte. Nikdo vám už neradí a jste zmatení...
To začíná být zajímavé. Mantáci vědí co a jak.
Ne všechna data na internetu jsou pravdivá. Říká vám něco pojem ideologická válka? Jen malý příklad: Do těch mrtvých v tehdejším SSSR, jsou započítáni i mrtví z 2.sv. stejně jako z bojů na dálném východě, Ten kdo tyto mrtvé dává za vinu režimu, je nekorektní a nelze mu věřit. Je jen Vaše věc, že věříte nekorektnímu zdroji.
jjj ono by nevadilo že obrazovky nešly, přestaly jít automaty na kafe, ohřívače párků v rohlíku a pece na hambače a to je průser...
Ano také jsem dojat jak naši mocní a ostatní pomatenci chodí zapalovat svíčky k frantíckému vyslanectví a na petřín, ale zajímavé, že to neudělali když padlo rusúm to letadlo...americkohavlovskoprdelismus - jinak česky pravdoláskař či sluníčkář - nebo ten pomatenec. Jen kdyby si to to naše stádo pamatovalo až zase budou volby - ty hnoje od kocábů, knížat, američana co vypadá jako pygmej...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.