Dobry vecer, pozvala jsem spoluzaka na rande s otazkou ze s nim "potrebuju neco probrat". Byl mily a kyvnul. Misto i den nechal na me. Myslite, ze pochopil, ze jde o rande nebo ne? Dekuji za odpoved
Určitě nepochopil, já bych také ne. Je to jak pracovní schůzka, proč píšeš rande? Prostě pozvi na kafe, někam a udivíš. Jak se budeš na tomto probírajícím setkání chovat, komunilkovat, máš plán?
gab*
No, myslela jsem, ze bychom sli do parku.. Jelikoz je to kousek od vsech spoju a ani jeden nejsme z nejblizsiho mesta.
Tak teď abyste vymyslela to něco, třeba ze školního učiva, co byste měli probrat . Že je to rande, to bych mu neříkala. Nač se shazovat. Prostě, jak by řešil něco, nebo jak máš napsat to a to...A když ne ze školní látky, tak poradit, na jakou kulturu, co vzít s sebou či na sebe na nějakou akci, jak vyzdobit místnost na třídní akci, kam se vypravit . Ale nejlepší bude, že potřebuješ znát názor, jak to / něco/ vidí kluk. Jemu asi nejvíc "sedne"na povídání něco, co se týká jeho zájmů, zaměření.
Klidně na tu schůzku jdi, sama poznáš jak tomu rozuměl. Pokud to není známý šprt, nebude očekávat, že s ním budeš probírat doučování.
rerre
A ja bych to pochopil presne tak, ze chce jen neco z uciva...
Proboha, tak rekni, jestli by si nechtel vyjit nekam jen tak, spolu. To uz pochopi :D
tajemnak*
Je ale super, že jsi udělala první krok!
Uvidíš, jak se to bude vyvíjet, třeba z jeho chování poznáš, že to jako rande bere.. Nicméně, podle toho co jsi napsala bych na to moc nesázel, i když - kdo ví
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.