Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pochopil, ze jde o rande?

Od: gab* odpovědí: 14 změna:
Dobry vecer, pozvala jsem spoluzaka na rande s otazkou ze s nim "potrebuju neco probrat". Byl mily a kyvnul. Misto i den nechal na me. Myslite, ze pochopil, ze jde o rande nebo ne? Dekuji za odpoved

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Něco potřebuju probrat, vyloženě jako rande nezní. To se na mě nezlob. Možná to tak pochopí, možná ne. Záleží jak se k sobě máte.

gab*
hodnocení

Jsem hodne stydliva a zvala jsem kluka na rande poprvy. My se spolu skoro nebavime.
fiser22*

Taktéž by mi to tak nepřišlo, ovšem záleží jakým tónem jste to řekla

rd*
hodnocení

0x

Obávám se, že odpověd na vaši otázku zná jen ten spolužák. Mně osobně by to jako pozvání na rande nepřišlo.

buss
hodnocení

0x

Určitě nepochopil, já bych také ne. Je to jak pracovní schůzka, proč píšeš rande? Prostě pozvi na kafe, někam a udivíš. Jak se budeš na tomto probírajícím setkání chovat, komunilkovat, máš plán?

gab*
hodnocení

No, myslela jsem, ze bychom sli do parku.. Jelikoz je to kousek od vsech spoju a ani jeden nejsme z nejblizsiho mesta.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj GABko. Ber to sportovně. Jestli jsi jen trochu zajímavá, tak se hošan chytne. Jestli ne, tak to bude jen jinak. Nějak to dopadne vždycky.

krasula
hodnocení

0x

Tak teď abyste vymyslela to něco, třeba ze školního učiva, co byste měli probrat :). Že je to rande, to bych mu neříkala. Nač se shazovat. Prostě, jak by řešil něco, nebo jak máš napsat to a to...A když ne ze školní látky, tak poradit, na jakou kulturu, co vzít s sebou či na sebe na nějakou akci, jak vyzdobit místnost na třídní akci, kam se vypravit . Ale nejlepší bude, že potřebuješ znát názor, jak to / něco/ vidí kluk. Jemu asi nejvíc "sedne"na povídání něco, co se týká jeho zájmů, zaměření.

dylin
hodnocení

0x

Brej večír... neva, jak to pochopil. Budete spolu a jestli to bude "při probírání" mezi vámi jiskřit, tak to taky vzplane.

iz*
hodnocení

0x

Nepochopil.

NIkdo nemůže pochopit, co myslíš,

když říkáš něco jiného.

Přestože jsi stydlivá, budeš se muset naučit mluvit a jednat přímo a jednoznačně.

Tenhle kluk to v lepším případě nějak "vezme",

v horším případě ti vyčte,

že´s ho vylákala ven pod falešnou záminkou.

an*
hodnocení

0x

Klidně na tu schůzku jdi, sama poznáš jak tomu rozuměl. Pokud to není známý šprt, nebude očekávat, že s ním budeš probírat doučování.

rerre

A ja bych to pochopil presne tak, ze chce jen neco z uciva...

Proboha, tak rekni, jestli by si nechtel vyjit nekam jen tak, spolu. To uz pochopi :D

tajemnak*

Je ale super, že jsi udělala první krok! :)

Uvidíš, jak se to bude vyvíjet, třeba z jeho chování poznáš, že to jako rande bere.. Nicméně, podle toho co jsi napsala bych na to moc nesázel, i když - kdo ví :)

rv*
hodnocení

0x

Nepochopil, ale je normální, že ženy mluví v náznacích, které chlap nepochopí a nepochopí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]