Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výborná zmrzlina v Brně

Od: rd* odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych se zeptat někoho kdo žil v Brně. Když jsem jezdil od roku 1985 do roku 1988 do Brna na učňák, tak naproti starému autobusovému nádraží se prodávala výborná zmrzlina, ručně dělaná, měli tam různé druhy, když dělali třeba punčovou, tak do ní při výrobě lili punč, výroba byla přímo v prodejně. Když jsem v roce 1991 narukoval do Brna na vojnu, tak už jsem ji tam nenašel. Přesunula se jen někam a nebo nepřežila rok 1989?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono by pomohlo znát název toho podniku, kde se zmrzlina prodávala. Jinak jsem našel test, kde je nejlepší zmrzlina v Brně: munimedia.cz/...

rd*
hodnocení

Mně spíš šlo o to, jaký byl osud té prodejny. Byla to kopečková zmrzlina, měli tam několik míchacích zmrzlinových strojů, název nevím.

rd*
hodnocení

Tak se zdá, že prodejna zanikla po roce 1989.

Můj kolega nám často vozil zmrzlinu z cukrárny na rohu ulice Dornych a Přízova - vedle obchodu s hokejovou výbavou viz

mapy.cz/...

Tvrdil, že je nejlepší v Brně. Punčovou také měli. Zkuste...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]