Nejste přihlášen/a.
Ahoj, proč se bojíme hororů, i když je to jen film? Já vždy když jsem nějaký horor sledoval, tak jsem si říkal, je to jen film, přece se toho nebudu bát. A ono to nepomáhá. Stejně se stokrát leknu, stejně na to v noci myslím apod.
Proč, Když je to opravdu jenom film, proč nad tím nejde mávnout rukou(alespoň u mně ne).?
Díky za odpovědi
Nebo na vás horory nepůsobí? Co takhle Texaský masakr motorovou pilou?
Až budeš starší, ty horrory ti přijdou jen jako komedie a pouhý mělký filmový šunt. Život ti chystá horší horrory, budlikybudliky! Ale vážněji, v mých dětských letech byl děsem Pes Baskervilský, slavné dílo. Nebran se tomu, boj se, musíš se bát, to patří k modelování tvé povahy. Později zjistíš, že na ty děsy už máš. Ale jestli ti vadí texaský masakr, tak se na takové věci nedívej. To jsi asi neviděl sci-fi sérii Vetřelců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.