Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díváte se nyní na doktora Martina?:

Od: buss odpovědí: 8 změna:

Problém, že se policista + další ztratili v lese, když jel Martin s? autem, nemohli jim říct, že budou troubit, slyší je? Nebo vystřelit když sebou tahal tu brokovnici?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Klid,za chvíli je najde a policajtíka zachrání ;)
doplněno 13.11.15 21:00: Hurááááá,dyk to poudám *ua*
buss
hodnocení

vampe ve 20,56 hod., mně to připadá ptákovinu jako Prázdniny v Protektorátu

doplněno 13.11.15 21:31:

Jenže, lidi nepřemýšlí, bylo to v TV, novinách takže tomu, bohužel, věří ..., nemají kritické myšlení.

doplněno 13.11.15 22:15:

eulalie, asi jsem jiný, logický, používám rozum ...signál, změna počasí když volal? Vy jste to tam zkoušela s mobilem? Já ten prostor znám. Je to seriál pro ...

Bussíku,pohádky přece neškodí a nemusíme u nich přemýšlet :-D

culdabulda1*
hodnocení

0x

- já na to koukám kvůli Donutilovi - a nějaký napětí ve filmech přece musí bejt, ne? - jinak by nebylo proč koukat !

eulalie*
hodnocení

0x

Bussi, už jste někdy troubil autem v lese? Jo? Nebo aspoň na někoho volal? Však se to ozývá z různých stran... Za další, chytali špatně mobilní signál. Se ani nedivim, tam je to už kousek od hranic a samé kopce... A kromě toho, bylo to napínavé. A o to snad šlo, ne?

doplněno 13.11.15 22:22:

Bussi, ale já to tam znám taky... je spousta i jiných filmů, které neodpovídají realitě. Tak to tomuto odpusťte, že holt tu brokovnici použili až ke konci hledání. Doktor Martin měl za to, že brokovnice je nenabita, tak by asi moc hluku neudělala. A Radek je zase myšlením mimo, měl v hlavě jen ty pytláky... Ale je tam hezky, vidte...

bruno*
hodnocení

0x

Já na to taky koukám kvůli panu Donutilovi a důvěrně známým Karlovicím, taky kvůli Čvančarové a její kukuč. Bohužel jen občas, páč mají blbý vysílací čas v konkurenci jiných pořadů. Ale vím, kde si všechny díly stáhnout, stejně jako skvělé Vinaře!

*palec*

luha*
hodnocení

0x

Nepovedená kopie anglického originálu, který u nás běžel před pár léty.:)

Asi taky k ničemu.Jen pan Donutil tomu něco dá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]