Nejste přihlášen/a.
Problém, že se policista + další ztratili v lese, když jel Martin s? autem, nemohli jim říct, že budou troubit, slyší je? Nebo vystřelit když sebou tahal tu brokovnici?
vampe ve 20,56 hod., mně to připadá ptákovinu jako Prázdniny v Protektorátu
Jenže, lidi nepřemýšlí, bylo to v TV, novinách takže tomu, bohužel, věří ..., nemají kritické myšlení.
eulalie, asi jsem jiný, logický, používám rozum ...signál, změna počasí když volal? Vy jste to tam zkoušela s mobilem? Já ten prostor znám. Je to seriál pro ...
Bussi, už jste někdy troubil autem v lese? Jo? Nebo aspoň na někoho volal? Však se to ozývá z různých stran... Za další, chytali špatně mobilní signál. Se ani nedivim, tam je to už kousek od hranic a samé kopce... A kromě toho, bylo to napínavé. A o to snad šlo, ne?
Bussi, ale já to tam znám taky... je spousta i jiných filmů, které neodpovídají realitě. Tak to tomuto odpusťte, že holt tu brokovnici použili až ke konci hledání. Doktor Martin měl za to, že brokovnice je nenabita, tak by asi moc hluku neudělala. A Radek je zase myšlením mimo, měl v hlavě jen ty pytláky... Ale je tam hezky, vidte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.