Nejste přihlášen/a.
Při úklidu v dílně jsem našel jedno "retro" mýdlo. Svého času to bylo vinikající mýdlo pro zvlášť znečištěné ruce, dokázalo nahradit solvinu. Stálo 4,- Kčs (ale hlavně se fasovalo ve špinavých provozech). Vyrábí se to ještě? Kde by se to případně dalo sehnat? Ptal jsem se na něj v drogeriích, ale prodavači vůbec netušili o co jde.
Dobrý den, nestihla jsem reagovat dříve, napiště mi email a domluvíme se, pokud byste měla o mýdla stále zájem.
Nepovažuji za slušné chtít po někom, aby v internetu zveřejnil svůj e-mail. Chcete-li s někým komunikovat e-mailem, měla byste nabídnout svůj a nechat na dotyčném, jestli se Vám ozve.
V tom případě považujte mou nabídku za bezpředmětnou, nevidím zde možnost, jak si předat kontakty neveřejně.
Nevidím problém.
Jinak, ta firma (snad) pořád funguje. Needávno jsem si všiml jména výrobce doma na čistícím prostředku. Výrobní program by mohli mít na stránkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.