Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je možné z mapy ( např. na seznamu) poznat, zda je cesta určena pro motorová vozidla. Např. budu chtít jet na motorce na Šumavu, naplánúji si cestu k nějakému cíli a zastaví mě značka zákaz vjezdu. Pak budu muset k cíli pěšky a nabourám si tím celý harmonogram další cesty. Je nějaký seznam cest (např. podle čísel silnic), kde je a kde není možné jezdit motorovým vozidlem? Googl mě neuspokojil, nebo jsem ho nakrmil špatnými otázkami.
Myslím, že tohle moc řešit nemusíš. Když si dáš vyhledávání trasy, tak by tě to do zákazu navádět nemělo. Spíš počítej s rezervou kvůli objížďkám, nehodám a podobně. O tom cestování je, máš-li to na větší vzdálenost, počítej průměrnou rychlost 50-55km/h, nejedeš-li půlku po dálnici. Dostaneš dost přesný čas dojezdu.
Jedině mě napadlo, dát si před "podezřelýma" cestama na Googlu Street View a podívat se na značky "naživo"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.