Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z mapy poznat silnici bez zákazu vjezdu

Od: egon® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je možné z mapy ( např. na seznamu) poznat, zda je cesta určena pro motorová vozidla. Např. budu chtít jet na motorce na Šumavu, naplánúji si cestu k nějakému cíli a zastaví mě značka zákaz vjezdu. Pak budu muset k cíli pěšky a nabourám si tím celý harmonogram další cesty. Je nějaký seznam cest (např. podle čísel silnic), kde je a kde není možné jezdit motorovým vozidlem? Googl mě neuspokojil, nebo jsem ho nakrmil špatnými otázkami.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne...toto z mapy nezjistíte...a když, tak jen velmi přibližně.

ladaadal*
hodnocení

0x

Myslím, že tohle moc řešit nemusíš. Když si dáš vyhledávání trasy, tak by tě to do zákazu navádět nemělo. Spíš počítej s rezervou kvůli objížďkám, nehodám a podobně. O tom cestování je, máš-li to na větší vzdálenost, počítej průměrnou rychlost 50-55km/h, nejedeš-li půlku po dálnici. Dostaneš dost přesný čas dojezdu.

hodnocení

0x

Jedině mě napadlo, dát si před "podezřelýma" cestama na Googlu Street View a podívat se na značky "naživo"

ladaadal*
hodnocení

0x

To mě původně taky napadlo. Problém je jak vytypovat problémové cesty a jak je to na Googlu aktuální. Jestli to nafotili loni, může to být letos úplně jinak.

hodnocení

Díky moc všem. Budu muset kombinovat možnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]