Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

650 ml.= 44,90 kč,- 100 ml. =?

Od: careca® odpovědí: 10 změna:

650 ml.= 44,90 kč,- 100 ml. =? zdělte postup jak se to vypočítá

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Sděluji. Dělit.

hodnocení

0x

Já vám sdělím, že pokud po někom něco požadujete, existuje kouzelné slůvko PROSÍM. U to ho by bylo dobré začít...

buss
hodnocení

0x

A co tak 1 ml * 100?

hodnocení

0x

(44,9 / 650) x 100 =

Jednodušeji 44,9 / 6,5 =

ctenar*
hodnocení

0x

650ml ... 44,90

1ml ... 44,90:650 = 0,069 Kc

100ml ... 0,069.100 = 6,90 Kc

pohanka*
hodnocení

0x

Nejlepší bude použít trojčlenku.

hodnocení

0x

Už je to tu zas! Vážení, poradit, jak dojít k výsledku určitě ano (od toho je poradna), vypočítat a odevzdat výsledek i s postupem NE. Tazatel se potřebuje něco naučit a to se mu určitě nepovede, když za něj budete úlohy řešit.

Navíc, když se vlastně ani slušně nezeptá, ale prostě arogantně předhodí příkaz ve stylu "koukejte to za mě vyřešit". A jsem si jistý, že ani nepoděkuje.

doplněno 14.11.15 08:35:

2masoni - no právě, ale nemělo by. Pak to dopadá tak, že poslední skutečně absolvovanou školou některých jedinců je škola mateřská. Základní školu vyřeší Poradna, střední se dá opsat z Internetu, vysoká se dá koupit. Takže proč se namáhat a něco se učit? Takový jedinec má po takhle "absolvovaném" vzdělání možnost obsadit i důležité vedoucí místo, i když neovládá ani trojčlenku a o Pithagorovi si myslí, že to je střední útočník fotbalového mužstva. Pak se divíme, že to v tomhle státě jde od 10 k 5.

a ono to, kupodivu, funguje...

shlaighter*
hodnocení

0x

(44, 9 / 650) * 100
?

vernon
hodnocení

0x
To je vtip? I můj desetiletý synovec dokáže přijít na to jak to vypočítat. Logickou úvahou!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]