Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pranostika sv.Martin-sníh

Od: hrdaalena® odpovědí: 11 změna:

Vám všem! Hurá ! Sv.Martin přijel na bílém koni, ikdyž udělal jen malou hromádku*smich**smich**smich*.Foceno 11.11. v 11hod u Kauflandu v Pardubicích

Pranostika sv.Martin-sníh

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Seškrabali sníh z mraziciho boxu.
hodnocení

zajda, vy jste teda pragmatik!*hej*

dejavu*
hodnocení

0x

No vida, aspoň někde. :) Já jsem letos spíš čekala, že sv. Martin přijede na velbloudu. ;)

hodnocení

0x

Tak to v Praze napadlo dokonce celých 20 cm sněhu!

Pranostika sv.Martin-sníh #2

11.11.15 16:34
hodnocení

0x
Pranostika sv.Martin-sníh #3
hodnocení

babkazov, sněhuláček za to, že není sníh a je abnormální teplo( alespoň u nás v Pardubicích) chudáček nemůže:-D, Ale foto mě pobavilo, zrovna tak jako od magdon. Hezký večer. Třeba ještě v noci nachumelí*smich*

doplněno 11.11.15 17:21:

Já mám pod barákem mateřskou školku.Dětičky měli lampiónový průvod a před chvíli jim na zahradu přicválal sám sv.Martin, ale na hnědém koni:-D, asi tím naznačuje,,jak to s letošním sněhem bude vypadat.Mají rozdělaný oheň, rodiče popíjejí groček a dětičky mlsají nějaké dobrůtky,keré jim na tácu nabízejí učitelky. Hezké,což?

eulalie*
hodnocení

0x

Jejda, vám fakt chybí sníh? Mně tedy ne. Přestava, jak musím denně odhazovat ty bílé hromady studeného fujtablu, mě opravdu neláká.

doplněno 11.11.15 17:40:

Jsem ráda, Babko, když zatím nesnezi. Mně by sníh stačil leda tak o Vánocích, a jinak ať si ho v nebi klidně nechají.

Já se na každý prví sníh moc těším. Užívám si ho a raduju se, jak Dorka v něm lítá a válí se. Vždycky mám takový slavnostní pocit. :-D Ale k jaru, ty poslední sněhové nadílky, z duše nenávidím.

lidus*
hodnocení

0x

Sníh mi nechybí, odpoledne bylo v Brně 21C, lidi v krátkých rukávech, na kolelech v kraťasách...

hodnocení

Liduš, mně tedy zatím sníh taky nechybí, to byl jen pokus o vtip, když je dnes sv.Martina. Ale opravdovou ladovskou zimu miluji a hlavně na horách, protože u nás v Pardubicích se nikdy sníh neudrží,,je z toho hned břečka.

lidus*

Svatý Martin to není jen sníh ale také svatomartinské víno a to je díky teplému počasí vynikající. Zrovna včera jsem byla celé odpoledne na ochutnávce, cimbálovka, výborné sýry a hlavně ta spousta různých vín. Jelikož to bylo venku, nikomu nevadilo, že mu ta bílá sračka nepadá za krk a že místo zimní bundy stačí mikyna. Zimu nemusím ale říkala jsem si, že toto teplé počasí nevěstí nic dobrého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]