Nejste přihlášen/a.
Vám všem! Hurá ! Sv.Martin přijel na bílém koni, ikdyž udělal jen malou hromádku.Foceno 11.11. v 11hod u Kauflandu v Pardubicích
babkazov, sněhuláček za to, že není sníh a je abnormální teplo( alespoň u nás v Pardubicích) chudáček nemůže, Ale foto mě pobavilo, zrovna tak jako od magdon. Hezký večer. Třeba ještě v noci nachumelí
Já mám pod barákem mateřskou školku.Dětičky měli lampiónový průvod a před chvíli jim na zahradu přicválal sám sv.Martin, ale na hnědém koni, asi tím naznačuje,,jak to s letošním sněhem bude vypadat.Mají rozdělaný oheň, rodiče popíjejí groček a dětičky mlsají nějaké dobrůtky,keré jim na tácu nabízejí učitelky. Hezké,což?
Jejda, vám fakt chybí sníh? Mně tedy ne. Přestava, jak musím denně odhazovat ty bílé hromady studeného fujtablu, mě opravdu neláká.
Jsem ráda, Babko, když zatím nesnezi. Mně by sníh stačil leda tak o Vánocích, a jinak ať si ho v nebi klidně nechají.
Sníh mi nechybí, odpoledne bylo v Brně 21C, lidi v krátkých rukávech, na kolelech v kraťasách...
Liduš, mně tedy zatím sníh taky nechybí, to byl jen pokus o vtip, když je dnes sv.Martina. Ale opravdovou ladovskou zimu miluji a hlavně na horách, protože u nás v Pardubicích se nikdy sníh neudrží,,je z toho hned břečka.
Svatý Martin to není jen sníh ale také svatomartinské víno a to je díky teplému počasí vynikající. Zrovna včera jsem byla celé odpoledne na ochutnávce, cimbálovka, výborné sýry a hlavně ta spousta různých vín. Jelikož to bylo venku, nikomu nevadilo, že mu ta bílá sračka nepadá za krk a že místo zimní bundy stačí mikyna. Zimu nemusím ale říkala jsem si, že toto teplé počasí nevěstí nic dobrého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.