Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co z něho vyroste?

Od: slzicka* odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je otřesné! Ta ženská nemá kouska cítění - copak nechápe, že byla právě mutikulturně obohacena, rasistka jedna! Takhle je očerňovat v médiích...

asd1

To byl jen provokatér. Obohacovači postávají opodál a čekají na to že mu ten klacek sebere a zlíská ho. Bacha na to...

Jo jo, to je úplná pravda. Typická finta - Móre, děcko mi bila, sme se museli bránit...

hodnocení

0x

Co na to říct.Je to hrozné,agresivita, kriminalita,vulgárnost,drzost,bezohlednost, neúcta ...atd.stoupá již od tak malých dětí.Je to další obrázek naší dnešní společnosti. Vždyť prakticky každý den vyjde v novinách nějaká zpráva o dalším napadnutí dítětem či adolescentem. Se mnou naposled otřásl případ v Pardubicích jenž jsem částečně skopírovala :

" Mladíci měli muže bít údery pěstmi i kopy po celém těle, včetně obličeje. V útocích se střídali. Vše bylo vedeno s velkou intenzitou. Po muži dokonce několikrát vystřelili ze vzduchové pistole a k útoku použili i boxer. Poté muže poranili i nůžkami, které mu vzali z batohu. Útok byl veden i na genitálie poškozeného. Mladíci dokonce použili i francouzskou hůl, ze které sundali gumový nástavec, a holí mu poškodili anální otvor. Nakonec mu zapálili vlasy,"popsal hrůzu vyšetřovatel, kapitán Robert Veleta.

" Poškozeným byl 55letý muž původem ze Slovenska, který se v Pardubicích zdržoval několik let. Jednalo se spíše o samotáře. Míra brutality v tomto případě mne opravdu překvapila,"svěřil se v srpnu Právu Milan Šimek, vedoucí odboru obecné kriminality pardubického krajského ředitelství. Oba kriminalisté se jednoznačně shodli, že to byl jeden z nejstrašnějších zážitků mnohaleté policejní kariéry. Hrůza, co?

doplněno 11.11.15 15:22:

Omlouvám se za chybu skopírovala-zkopírovala

asd1

Četník musí chodit po ulici a na místě to zlískat pendrekem. Bohužel to mají zakázaný, takže dojedem na sluníčkářský humanismus. Jak se namnoží tak začnou velký problémy. Plevel se musí vytrhnout když je malej, nesmí se nechat přerůst...

hodnocení

0x

V takovém a podobném případě, to je veliká bezmoc. *plac* Podobné příběhy nejsou jen dnes. Bývaly i dříve. Asi před 20ti lety jsme s kolegyní odcházely kolem 22.hodiny z nějaké kultury z Černé Louky. Vyběhlo na nás asi 10 malých dětí. Co já vím, 3 - 7 let. Začaly se po nás věšet, táhat nám tašky a lézt do kapes. To byla opravdu bezmoc. Děti neuhodíš, bojíš se silněji odstrčit. A taky nevíš, kdo z dospělých je tmě sleduje a bude je bránit. Byla jsem v šoku a kolegyně taky. Za chvíli se ze tmy ozval hvizd a děcka ustoupila, ale šla za námi. Až když jsme vyšly mezi lidi, zmizely. Ještě dnes se, při té vzpomínce, otřepu. *plac*

doplněno 12.11.15 08:15:

mot, já jsem hrozně natrvdlá. O čem to píšete?

mot
hodnocení

0x
Drsny chlap a na takové ženské letí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]