Nejste přihlášen/a.
Co na to říct.Je to hrozné,agresivita, kriminalita,vulgárnost,drzost,bezohlednost, neúcta ...atd.stoupá již od tak malých dětí.Je to další obrázek naší dnešní společnosti. Vždyť prakticky každý den vyjde v novinách nějaká zpráva o dalším napadnutí dítětem či adolescentem. Se mnou naposled otřásl případ v Pardubicích jenž jsem částečně skopírovala :
" Mladíci měli muže bít údery pěstmi i kopy po celém těle, včetně obličeje. V útocích se střídali. Vše bylo vedeno s velkou intenzitou. Po muži dokonce několikrát vystřelili ze vzduchové pistole a k útoku použili i boxer. Poté muže poranili i nůžkami, které mu vzali z batohu. Útok byl veden i na genitálie poškozeného. Mladíci dokonce použili i francouzskou hůl, ze které sundali gumový nástavec, a holí mu poškodili anální otvor. Nakonec mu zapálili vlasy,"popsal hrůzu vyšetřovatel, kapitán Robert Veleta.
" Poškozeným byl 55letý muž původem ze Slovenska, který se v Pardubicích zdržoval několik let. Jednalo se spíše o samotáře. Míra brutality v tomto případě mne opravdu překvapila,"svěřil se v srpnu Právu Milan Šimek, vedoucí odboru obecné kriminality pardubického krajského ředitelství. Oba kriminalisté se jednoznačně shodli, že to byl jeden z nejstrašnějších zážitků mnohaleté policejní kariéry. Hrůza, co?
Omlouvám se za chybu skopírovala-zkopírovala
V takovém a podobném případě, to je veliká bezmoc. Podobné příběhy nejsou jen dnes. Bývaly i dříve. Asi před 20ti lety jsme s kolegyní odcházely kolem 22.hodiny z nějaké kultury z Černé Louky. Vyběhlo na nás asi 10 malých dětí. Co já vím, 3 - 7 let. Začaly se po nás věšet, táhat nám tašky a lézt do kapes. To byla opravdu bezmoc. Děti neuhodíš, bojíš se silněji odstrčit. A taky nevíš, kdo z dospělých je tmě sleduje a bude je bránit. Byla jsem v šoku a kolegyně taky. Za chvíli se ze tmy ozval hvizd a děcka ustoupila, ale šla za námi. Až když jsme vyšly mezi lidi, zmizely. Ještě dnes se, při té vzpomínce, otřepu.
mot, já jsem hrozně natrvdlá. O čem to píšete?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.