Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se tady s Vámi poradit ohledně jednoho inzerátu s nabídkou práce. Jsem absolvent Ekonomického lycea na Obchodní akademii a zmiňovaná práce je podle popisu vhodná i pro absolventy, což je hlavní důvod, proč se o ni zajímám.
Zadavatelem je společnosti Blue Ocean Management na pozici Obchodní konzultant.
Chci se zeptat, jestli s touto firmou ideálně i pozicí máte nějaké zkušenosti a mohli byste mi o tom něco říci? Jaká je náplň práce? Je to solidní firma? apod. Nechci aby se z toho vyklubal podomní prodej, jako se mi to už jednou stalo.
Jako absolvent mám trochu horší pozici na trhu práce, a když je něco vhodné pro absolventy, tak je to trochu zázrak
Děkuji
Ještě mám jeden inzerát.
Budu moc rád, když mi někdo dá informace nebo předá zkušenosti
Firma, ktera ma v nazvu "management", je z 95% nesolidni prace nebo primo podvod (kdyby delali neco normalniho, tak to maji v nazvu, aby je pripadni zakaznici dokazali najit, az budou hledat dany obor).
To same "konzultant", zvlast kdyz je to pro mlade bez praxe. "Obchodni konzultant" je vnucovač nejake služby nebo vyrobku, kterou by nikdo normalne nechtel.
Jestli ma ta pozice nejaky anglicky nazev, tak to jen znamena, ze se firma stydi napsat cesky nazev, protoze to je nejaka trapna prace a oni chteji vypadat lepsi, nez ten sedy prumer nebo v horsim pripade odpad, ktery jsou.
Tady nějaké zkušenosti podvodne-firmy.cz/... A BOHEMIA ENERGY? Zrovna včera byl u nás jejich zástupce (předem volal na mobil, který jsem RWE nedával, mají na mne pevnou linku) a tvrdil, že mi končí u RWE smlouva a sliboval nemalé snížení výdajů za plyn... a chtěl ihned podepsat novou smlouvu. Když jsem chtěl po něm podklady, podmínky smlouvy, atd. dal mi jenom letáky a to ještě jen pro rok 2015 a ať si to rozmyslím, jestli chci míň platit, že opět přijde. Ale to už s ním nemíním jednat...takže takto vypadají tyto nabídky práce...Jem mimochodem, smlouvu s RWE mám od března 2015, ta končí až za 2 a půl roku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.