Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda po holení

Od: zdendaa odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

po dlouhé době jsem si všiml, že na vodě po holení je napsáno, že obsahuje taurin a kofein. Zajímá mě, jestli nevíte k čemu mohou být tyto 2 látky dobré. Podporují růst? Zpěvňuji apod?

Já měl za to, že jsem vesměs jen v energetických nápojích, aby regenerovali mysl a oddalovali spánek.

Děkuji za vysvětlení

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

isteron
hodnocení

0x

Ja používam gel po holení Adam, už dlhší čas. A nešpekuľujem nad týn, čo tam píšu.

hodnocení

0x

Já třeba teď mám šampón s kofeinem. Asi aby vlasy neusnuly.

(Podle mě je to jen marketingový trik.)

sonyboj*
hodnocení

0x

Tak na to bacha! Já jsem neměl v šamponu kofein, vlasy mi usnuly, neudržely rovnováhu a upadly... na dobro... Teď už mi nepomůže ani svěcená voda *smich*

host*
hodnocení

0x

Místo dlouhého psaní co to je taurine je možné se podívat do wikipedie na cs.wikipedia.org/... a pokud máte nějaké pochybnosti, docela jednoduše použijte klasický osvědčený, stále vyráběný Pitralon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]