Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Personalizované online vychytávky

Od: vanad* odpovědí: 2 změna:
Před několika lety měl pivovar Budvar reklamu na pivo Pardál formou personalizovaného billboardu u dálnice
Na jejich stránkách jsem si napsal text a získal odkaz na video, které jsem někomu poslal. Ve videu jeli kluci autem po dálnici, zastavili u billboardu a zírali s údivem na billboard, na kterém byl ten text, který jsem tam já uvedl. Tehdy mě s tím kámoš úplně dostal :)
Neznáte nyní něco podobného?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, je několik takových legrácek. S tím bilboardem jsem to také kdysi srandamailem dostala. A taky pohled do města, kde byla ulice a ještě několik míst, pojmenováno po mně. :-D Nemám však nikde ani stopu. Všecko jsem časem vymazala.

doplněno 10.11.15 15:58:

Už jsem to hledala velice usilovně. Nemám vůbec žádný záchytný bod. *nevi*

vanad*
hodnocení

Nevíš prosímtě aspoň co to bylo za reklamu? Dalo by se to třeba najít na internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]