Před několika lety měl pivovar Budvar reklamu na pivo Pardál formou personalizovaného billboardu u dálnice Na jejich stránkách jsem si napsal text a získal odkaz na video, které jsem někomu poslal. Ve videu jeli kluci autem po dálnici, zastavili u billboardu a zírali s údivem na billboard, na kterém byl ten text, který jsem tam já uvedl. Tehdy mě s tím kámoš úplně dostal Neznáte nyní něco podobného?
Ano, je několik takových legrácek. S tím bilboardem jsem to také kdysi srandamailem dostala. A taky pohled do města, kde byla ulice a ještě několik míst, pojmenováno po mně. Nemám však nikde ani stopu. Všecko jsem časem vymazala.
doplněno 10.11.15 15:58:
Už jsem to hledala velice usilovně. Nemám vůbec žádný záchytný bod.
vanad*
Nevíš prosímtě aspoň co to bylo za reklamu? Dalo by se to třeba najít na internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.