Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kudowa-Zdrój Trznice

Od: pucek odpovědí: 1 změna:

prosím nevý někdo kdy začínají adventni trhy v Kudovo a zda je tam otevřeno 15,11,2015 v neděli

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

0x

jo jo, jsem si připomněl, že před lety jsme byli v Jablonci n/N, rozhodli jsme se pak podívat do Polska na nákupy, přes Harachov do Jeleni Gory v Polsku. Po příjezdu nám bylo dlouho podezřelé, že chodí plno lidí ve svátečním a jen se toulají a nikde nic... Pak jsme na to přišli - byl svátek - dušičky, všude bylo zavřeno, tak jsme se zpátky zastavili na skokanských můstcích v Harachově a jeli domů.. Jo jo, kdo je pohan, tím také zůstal..

doplněno 09.11.15 20:59:

Omlouvám se, podstata otázky mi vypadla, mám ale za to, že 15. 11. 2015 tam žádné trhy nejsou, tyto jsou asi až příští týden, t.j. 20 - 21.11. 2015 , toto je však bez záruky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]