Nejste přihlášen/a.
prosím nevý někdo kdy začínají adventni trhy v Kudovo a zda je tam otevřeno 15,11,2015 v neděli
jo jo, jsem si připomněl, že před lety jsme byli v Jablonci n/N, rozhodli jsme se pak podívat do Polska na nákupy, přes Harachov do Jeleni Gory v Polsku. Po příjezdu nám bylo dlouho podezřelé, že chodí plno lidí ve svátečním a jen se toulají a nikde nic... Pak jsme na to přišli - byl svátek - dušičky, všude bylo zavřeno, tak jsme se zpátky zastavili na skokanských můstcích v Harachově a jeli domů.. Jo jo, kdo je pohan, tím také zůstal..
Omlouvám se, podstata otázky mi vypadla, mám ale za to, že 15. 11. 2015 tam žádné trhy nejsou, tyto jsou asi až příští týden, t.j. 20 - 21.11. 2015 , toto je však bez záruky..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.