Nejste přihlášen/a.
Zdravím, občas do této poradny zavítám jak s dotazem tak s odpovědí ale jediné co mne zaráží že někdo chce radu na určitý produkt např :Mám telefon, mám auto, mám notebok, jakou anténu atd. ale konkrétní tip určitého produktu si má odpovídajíc domyslet. Není lepší hned napsat vlastním mobil např. Samsung 456. a odpovídající se nemusí dotazovat a jaký že to máte tip a podobně. Copak je to tak těžké? Vždyť těch produktů a tipů jsou stovky.
Někdy není konkrétní typ ani tak důležitý. Když je problém v systému android o kterém jsem už slyšel, a narazím na otázku, kde je problém zadán, nemusím se dále ani pídit po dalších informací a mohu klidně odpovědět. ALe jinak samozřejmně souhlasím, člověk by měl podat co nejvíce informací o daném problému, nebo otázce. Někdy je člověk s problémem zaskočen a rychle napíše dotaz bez toho, aby si uvědomil že ostatní mají málo informací.
majsterjoe
Dovolím si trochu odbočit od tématu a "podívat se" na diskutovaný problém z jiného úhlu pohledu. Takové opomenutí ( neuvedení typu výrobku apod.) lze celkem snadno pochopit, důvody jste sám(sama) naznačil(a). Co ale já nechápu je např. to, proč většina e-shopů při objednávce zboží, kde nabízí možnost osobního odběru, neuvádí na stejném místě hned připojený údaj kde si může zákazník zboží vyzvednout - místo odběru je většinou nutno dohledat, a to někdy docela složitě - v obchodních podmínkách, kontaktech a bůh ví kde ještě. Nechápu profesionála-prodejce, který takto jedná ( evidentně ve svůj neprospěch). Naopak, chápu, že běžný "účastník diskuse" ve svém dotazu cosi opomene.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.