Nejste přihlášen/a.
Zdravím,je mi nyní 15 let.Před 2roky jsem chodil se svou spolužačkou.Byla hodná tolerantní milá...Prostě vlastnosti která má Vyvolená holka mít.Jenže já pak postupem času sem udělal obrovskou chybu.Nedokázal sem jí říct že mi přijde že se v našem vztahu snažím pouze jenom já.Tak jsem se radši s ní rozešel...Pak jsem se postupem času začal koukat po jiných holkách a došlo mi jakou chybu jsem udělal.Ostatní holky byly protivné,nafoukané,sobecké.To ona byla pravý opak.Pokoušel jsem se najít k ní znovu cestu,musím říci že se povedlo.Jsme velice dobří kamarádi.Nemáme před sebou žádné tajemství chodíme spolu ven běhat,smějeme se našim vtipům,chodíme jen tak spolu ven,,,Všechno je moc fajn.Jedna kamarádka se jí ptala jestli by si se mnou znovu nezačla a má Vyvolená napsala že si prý nechce pokazit to naše kamarádství co máme. Bojím se znovu udělat ten krok a říci co k ní cítím.V sázce je tedka toho příliš mnoho.
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.