Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napravit chybu s velkým CH?

Od: picolik odpovědí: 4 změna:

Zdravím,je mi nyní 15 let.Před 2roky jsem chodil se svou spolužačkou.Byla hodná tolerantní milá...Prostě vlastnosti která má Vyvolená holka mít.Jenže já pak postupem času sem udělal obrovskou chybu.Nedokázal sem jí říct že mi přijde že se v našem vztahu snažím pouze jenom já.Tak jsem se radši s ní rozešel...Pak jsem se postupem času začal koukat po jiných holkách a došlo mi jakou chybu jsem udělal.Ostatní holky byly protivné,nafoukané,sobecké.To ona byla pravý opak.Pokoušel jsem se najít k ní znovu cestu,musím říci že se povedlo.Jsme velice dobří kamarádi.Nemáme před sebou žádné tajemství chodíme spolu ven běhat,smějeme se našim vtipům,chodíme jen tak spolu ven,,,Všechno je moc fajn.Jedna kamarádka se jí ptala jestli by si se mnou znovu nezačla a má Vyvolená napsala že si prý nechce pokazit to naše kamarádství co máme. Bojím se znovu udělat ten krok a říci co k ní cítím.V sázce je tedka toho příliš mnoho.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Co řešíš? Prostě to zkus, je ti 15 let. Omlouvám se za tykání.

figurek*
hodnocení

0x

Nijak na ni netlač, žádné procítěné řeči jí nevykládej, o minulosti nemluv, s jejími kamarádkami se o ní nebav a nedělej žádné velké kroky. Pomalu postupuj a trpělivě krůček po krůčku se k ní přibližuj.

O tom co je chyba s velkým CH, zatím nemáš ani páru.

vilik*

Já při čtení dotazu myslel, že nejmíň tu holku zabil. Radil bych to, co vy.

iz*
hodnocení

0x

Nechceš-li přijít o kamarádství/přátelství, radši jí nic neříkej.

Po čase by ti stejně začalo vadit totéž, co před dvěma lety – nevypadá to, že by se tvá vyvolená

snažila vztah někam posunout (vyjádření kamarádce je podle mne jednoznačné)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]