Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nevíte jaké jsou směny a jeslti je zaměstnavatelé třeba nepřehazují, požadují přescasy atd. Manžel směnuje a muselo by nám to sedět -střídat se kvůli vyzvedávání dětí. Je možné domluvit jen ranní nebo zkrác.úvazky? je práce prodavačky dřína? děkuji
To se musíte zeptat přímo na místě. Jakmile budete vědět, že o Vás mají zájem, nahoďte, jestli jsou schopni Vaši požadavky splnit. No a když budou souhlasit, tak si ohlídejte, aby to bylo ve smlouvě (např. jen ranní směny apod.). Když to nepůjde, tak holt musíte hledat jinde.
Dřina, to nevím, nikdy jsem to nedělala, ale jsem si docela jistá, že z toho pípání u kasy by mě brzo píplo s odvozem do Bohnic. A že někde musí stát a nemají židli, to je největší nesmysl, co existuje. (Copak ta prodavačka udělá svoji práci ve stoje lépe?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.