Zdravím, chci se zeptat na tipy, kde se dá výhodně (levně) koupit kolo. Mám zájem buď o krosové nebo trekingové s kotoučovými brzdami. Na internetu jich je pochopitelně spousty, ale já se chci dívat na něco ověřeného. Jinak tím levně nemyslím za pár korun, je mi jasné, že takové kolo bude minimálně tak kolem 10 tisíc. Levnější jsem nenašel ani ve výprodeji. Děkuji
Já osobně bych zkusil zde : http://www.joma.cz ,docela spokojenost umí poradit ale asi spíše zde : cyklogalik.cz/... taky spokojenost,taky poradí a navíc je majitel citroenář,takže si tam poklábosím i o autě!
Pokud chcete nové tak cube-bikes.cz/... mají hodně prodejen- kvaltní kolo začíná od 15 000Kč výš.
majsterjoe*
jak vidím na stránkách, je zbytečné kupovat kolo z letošní kolekce, nebo kolekce na rok2016, když stále jsou dostupné kola z minulých let a s přívětivou cenou. A kvalita je stejná, ne li vyšší.
Poraďte se s někým, kdo jezdí. Já mohu doporučit jezdce i prodejce jen v oblasti Jeseníků. Je třeba se na několika podobných projet a ucítíte ten rozdíl. Musí Vám sednout ta "geometrie". Osobně fandím Pellsu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.