Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká vs. malá prsa a proč

Od: nonameplease odpovědí: 41 změna:

Otázka PRO PÁNY *hej*

Preferujete u žen/dívek menší, "normál" nebo větší prsa? A svoji odpověď mi zdůvodněte.

Jakožto (většinou) hrdá zástupkyně slečen s jedničkami bych ráda znala váš názor! ;)

Děkuji a těším se na vaše příspěvky! *hi*

41 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zzzlatokopka*
hodnocení

2x

U nás se říká " Lepší pevné jedničky, než vytahané sedmičky" :-D

doktpr365*
hodnocení

0x

Větší,ženská musí být krev a mlíko aby byla za co chytnout a ne vysušená jak treska.:)

hodnocení

0x

kde končí "normál" a začínají větší?

hodnocení

0x

Větší prostě se mi líbí.

culdabulda1*

mcgyver -

i u 50-70-ti letých? - to jste hrdina !

ivik*

Ty 50leté vypadají mnohdy líp než 18leté...

albatros498022*
hodnocení

0x

Na velikosti nezáleží každá jsou krásná, ale měnší jsou obecně hezčí a pevnější.

ohneta*
hodnocení

0x

Menší. Protože se mi líbí

hodnocení

0x

Raději menší... prostě se mi víc líbí. Co k tomu dodat?

buss
hodnocení

0x

Už to tu bylo a zcela nedávno. Ty si nejsi se svými jista. Představ si pořádná prsa ve stáří...

eulalie*
hodnocení

0x

Achjo, škoda, ze je to otázka jen pro pány. Chtěla jsem totiž napsat, že s jednickami se asi lépe spí na břiše, tolik netlačí...*hi*

hodnocení

0x

jak už tu bylo řečeno, je lepší, když se máme s čím pořádně pomuchlat, tudíž jsou lepší větší :{)>

dam®
hodnocení

0x

Antický tvar, nikdy mě neomrzí. Kdo netuší, koukněte na Venuši, vysochaná z alabastru a ani se nehne...

Ňadra dmoucí, děvevka, vše vědoucí, mlčí staletíma a ví, moc toho ví, neslzí...

sonyboj*
hodnocení

0x

Měl jsem tu čest v bohémském období svého života laskat prsa různých velikostí, pevnosti a tvarů a vždycky mně to vzrušovalo. Takže si na žádná nestěžuji. A mohu si dovolit tvrdit, že dámy a slečny s malými prsy je měly nejcitlivější. *frajer*

sakra, to jsi měl napsat tak před 45 roky. Víc bych se na to soustředil. :)

hodnocení

0x

Je jedno zda má "lentilky pod kobercem" nebo "fuj to jsem se lekl" či PVC (příšerně velké ...) pokud má v hlavě na... to hnědé "voňavé"!

hodnocení

0x

Já si myslím, že tyhle otázky by neměli pokládat ani pánové, ani ženy. Každá je máme takové, jaké nám narostly. A je dobře, když nám, obě, zůstanou. *hej*Ať se nám to líbí nebo ne, je to tak a pokud nechceme blbnout na stolech plastických doktorů, tak se naučme nosit je hrdě, ať jsou jaké jsou! Nepochybujme, neptejme se, nezjišťujme! Narovnejme se v ramenou! A buďme rády, že jsou zdravé a že je máme.

doktpr365*
07.11.15 22:40

*palec**palec**palec*

hodnocení

0x

Pro mě: vše pod 3 je menší a 4 se mi líbí, ale jak kdy ono záleží i na babě, když je to stará 70ka s vytahanýma ceckama tak to není nic pro mě *smich*

radarbrdy*
hodnocení

0x

Podle mě vkus není o absolutní velikosti, ale spíše bych to vztáhnul k obvodu pasu. Viděl jsem jednu atraktivní slečnu, která měla tak asi obvod hrudníku/obvod pasu 2:1. Pokud to je naopak 1:2 tak už mě to tak zajímavé nepřijde.

joudic*
hodnocení

0x

0-1-2 a max 50-55kg, cokoli nad limit jsou uz jen kamaradky ( a pry ze muz a zena nemohou byt kamaradi :) staci se nepritahovat )

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Bože, jak to napsat. Pokud se to vejde na hrudníček a moc to nepřetejká, je to dobré. Okusil jsem různé a ty menší mi připadnou nějak přítulnější. Představte si. Dáma leží na zádech, přijímá tělo boží a co pak dělají ty velké? Lítají sem tam. Od pelesti k pelesti. No co s tím? Asi změnit polohu?

Co s tím? Nic. Proč změnit polohu?

kanec*
hodnocení

0x

mi sedlaci z moravska řikame-aby bylo za co chytit a do čeho kopnout*ua*

labuznik
hodnocení

0x

Mám 38 letou kamarádku, která má překrásné 6 tky ! Když jsme spolu v souně, všem padají oči a tuhnou údy. Co víc si přát?

má na to zbrojní půkaz?

honzik*
Opravdu všem? Mě zase tuhnou údy při pohledu na krásný pevný zadeček a krásné nohy. Prsa mám radši menší a pevná. Velká prsa a velký zadek vnímám jako přírodní úkaz, bez efektů.
martinaa*

Znám dost kluků/pánů, které velká prsa odpuzují a nic jim netuhne ;). Popravdě... pokud nemá paní silikony, tak v jejím věku mít překrásné, nevisící šestky bez žilek a strií - to je proti přírodě. *dril* Pár kamarádek třicátnit má čtyřky, už to dávno není to, co ve dvaceti, a taky ta váha...

Tak nemusí mít zrovna silikony. Pokud má šestky od mládí a není to výjimka potvrzující pravidlo, mohla pouze podstoupit modeláž.

wraith*
hodnocení

0x

Je hezké řešit zda jsou hezčí malá či velká ale víte, co mozek považuje za krásné, estetické? Symetričnost! Mozkem jsou za krásná prsa vnímána ta, co jsou symetrická a velikost je druhořadá.

majsterjoe*

Co vím tak symetrické části na těle nejsou.

wraith*

Když myslíte...

Nemyslí, má pravdu. Tělo není symetrické, i když tak na první pohled vypadá. Není nic jednoduššího, než si na počítači stvořit portrét obličeje ze dvou zrcadlově otočených polovin a srovnat jej se skutečností. Zrcadlově symetrický obraz vypadá navíc na první pohled "divně" - spíše pocitově, takový obličej vám přijde zvláštní, ačkoliv nedokážete říci proč.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- pokud má žena štíhlou postavu a přiměřená prsa (max.! trojky) - tak na sebe může obléct naprosto cokoliv - třeba pytel, jak se říká a pořád jí to sluší a je elegantní. Taková si může dovolit oblečení i extravagantní - a furt je hezká. A navíc je hezká i ve stáří - pokud neztloustne.

hodnocení

0x

Za mě menší až střední. Velké se mi nelíbí.

sonyboj*
hodnocení

0x

- wraith -

Udělej si pokus se symetričností svého obličeje. Vyfoť si obličej, fotku v grafickém programu vertikálně rozpul a jednu půlku si naklonuj a zrcadlově obrácenou připoj k původní. Budeš někdo úplně jiný. A proč? Bingo! Protože budeš mít symetrickou tvář.

hodnocení

0x

Jendoznačně trojky nebo čtyřky protože si s nimi mohu výce vyhrát. Rád cítím jejich objem a gravitaci.

culdabulda1*
hodnocení

0x

jak tak koukám kolem sebe, na reklamy, modelky, celebrity - tak jsou dnes v módě jenom pořádné "vemenice", takže elegantní jedničky, nebo dvojky mají holt smůlu ! Cožpak - pokud jsou mladé, tak to jde - ale většinou tak do max. 40ti let - ale jen pokud si udrží štíhlou postavu. Ani pánové nemohou snad být jiného názoru.

sonyboj*

Je fakt, že zemská gravitace po letech dokáže u žen svoje, ale na pány bohužel působí dříve, nebo později taky, takže s tím bych si asi hlavu nelámal. Mám důvěrnou známou, která si nechala na ňadro vytetovat kolibříka, dnes, po dvaceti letech je z něj netopýr. Ale i to má svoje kouzlo, když se nechá pěkně proletět *frajer*

caafko*
hodnocení

0x

Tak za mě jednoznačně dle typu postavy dané ženy.

Pokud je slečna/paní/žena hubenější, tak jednoznačně menší.

Pokud korpulentnější postavy, tak si lze jen těžko představit malá prsa:)

Nekonkrétní odpověď na nekonkrétní otázku.

PS: Já raději menší/malá.

roman68*
hodnocení

0x

co je malé je hezké a když to hezké není, pak toho alepoň není tolik !

mně se líbí pevná a menší ňadra - je to i praktické- jak pro ženu , tak i muže. Velká ňadra mě spíše odrazují,ale nejvíce mě odrazují ženy, které si potřebují zvyšovat svoje sebevědomí silikonem !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]