Hezký večer, napadlo mě, že některé dárky k vànocům vyrobím ale nevím jestli to skutečně těm kterým budu dávat dárek udělá radost. Jediný člověk u, kterého jsem si jistá tak je babička. Mám peníze jen na dárky do rodiny a pro bff. Babičce a nejlepším kamarádkám budu dávat dárky dva, jeden vyrobený a druhý koupený ale co těm, kterým chci dát dárek ale zbyde mi malé množství peněz? Tím myslím spolužačky. Chci jim něco dát aby věděli, že je mám ráda ale zároveň vím, že jsou majetnické a záleží jim hodně na tom kolik ten dárek stàl. Mám jim něco dát nebo ne? Nechci je tím urazit... Jesli jo tak klidně dejte i nějaký tip . Předem děkuji za odpovědi . Přeji příjemný večer.
Krásné dárky se dají udělat z korálek, je několik metod na náramky.
Pokud někoho zajímá cena dárku, tak bych mu já osobně nedala nic. Já dávám lidem dárky proto, že je mám ráda, a dostávám je od lidí co majíí rádi mě, na cenu opravdu nehledím.
Mě stačí dárky které se daj sníst. Buchta či zákusek upečený z lásky mi udělá větší radost než košile či papuče. Jsem velice praktický, láska prochází žaludkem, vše ostatní jsou malichernosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.