Nejste přihlášen/a.
Běžný postup, jak jej každý zná, je škvaření syrového sádla. Občas to používám, škvařím velmi pomalu, sádlo je sama chuť a škvarky výtečné. Pak tady máme sádlo ve kšeftech, které stojí minimálně polovinu a chuť nemají skoro žádnou. Jaký je rozdíl v technologii?
Moje babička nikdy nechtěla kupované sádlo, říkala, že není škvařené, ale pařené. Nikdy mně ale nenapadlo, jak se sádlo "paří".Jediné co vím, že rozdíl v chuti je veliký . Díky jethro za vysvětlení. Člověk se celý život učí...
Jen parafráze - neznalost nikomu neubírá, jen ji zneužívá. K otázce, škvaříme pravidelně, krájím keramickým nožem, v tomto případě je dobrým pomocníkem, a o chuti ... snad zbytečné povídání, klasika věky opěvovaná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.