Nejste přihlášen/a.
Prosim ,napiste Vase nejlepsi seriály!Moje - 1.Terminátor: Příběh Sáry Connorové 2.Hvězdná brána Stargate SG-1 3.Živí mrtví The Walking Dead 4.Hvězdná brána: Atlantida¨. A co Vase?Dekuji.
Za mě hlasuji pro Breaking Bad
Není to téma pro každého, ale já se těším, až ho trochu zapomenu a budu se na něj moct kouknout znova
třeba ti doktoři bez hranic mě moc nenadchli, poslední ani poslední serie Master of sex.. Třeba Outlander není špatné
Tak děkuji za typ Sherlock -ovi dám šanci, vůbec neznám, já bych klidně doporučila i Dexter.. ale některé série jsou lepší, jiné horší tak 50%..
a z veselejších ještě Brooklyn nine-nine
1) Fargo - 2 série, černá komedie
2) The Knick (Doktoři bez hranic) - doktoři na začátku 20. století, pro někoho možná málo akční
3) Once Upon A Time 1. a poslední série, oddychový, světy a říše různých pohádek se střetává se světem lidským
4) Penny Dreadful - 2 série, horrorový seriál z viktoriánské Anglie
5) Revolution (Revoluce) - ukončený seriál, 2 série, příběhy pár příbuzných po 13 letech, co začal celosvětový výpadek elektřiny
Mám ráda detektivky. Takže Cold Case, Die Cleveren a Without a Trace. I ty levné Kriminálka "město", ale tam už to není o vášni k tomu seriálu, spíš čistě o odpočinku, "vypnout mozek".
Ale jinak mě hodně zaujaly Fargo, Awake, Firefly. A HIMYM a TBBT - opět na to vypnutí mozku.
A nostalgicky z dětství - Akta X a Krajní meze. Na Meze koukám i teď, když si chci pustit něco "vážnějšího".
A když mluvíme o seriálech, které zanechají stopu. Jednu negativní: Black Mirror. První díl mě odrovnal. Ta scéna s prasetem (pardon, sviní) mě v nočních můrách honí doteď. Nechutnost nad nechutnosti. Kdyby tam ale ta scéna nebyla, byla by to super věc - takový nápad jen tak někdo nemá.
No jo, Sherlock. Já věděla, že mi tam něco chybí.
Není nad Sherlocka! Můj nejoblíbenější...zatím jsem asi neviděla dokonalejší, propracovanější, vtipnější, napínavější seriál. :D Proč? Protože žádný takový neexistuje.
Potom Game of Thrones. Ale to už hlavně kvůli postavám a zvědavosti, jak dopadnou...pro mě tak trošku telenovela.
Další pro mě asi Skins, do druhé řady. Je to takovej schizofrenní seriál, fascinující, balancující na hraně mezi uvěřitelností a absurditou.
Dál nově Outlander. Ten tak trošku kvůli romantice a krásné přírodě a zajímavému příběhu. Ale hlavně kvůli romantice.
Pak mám ráda Hercula Poirota, Dobrodružství kriminalistiky, Veronicu Mars...
Někam vedle toho bych dala HIMYM, taková skvělá oddychovka. A 2 Broke Girls.
dům loutek, person of interest (lovci zločinců), perníkový táta, continuum, mash, continuum, polda z marsu, walking dead (asi jenom 3 sezony), basnhee, spartakus, fargo, hra o trůny, revolution, haló haló, futurama. kočkopes, hromkočky, strážci vesmíru, ninjago a asi další na něž si momentálně nevzpomenu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.