Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu má vaše auto?

Od: lada1® odpovědí: 21 změna:

Prosím prozradíte jakou má vaše auto barvu?Děkuji L.

doplněno 01.11.15 17:26:

Barvy k volbám naskočily až po vložení otázky -není moje chyba Ladislav.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Červenou

Červenou... v anketě mi neštymujou barvy napsané a namalované...*nevi*

Modrou

Barvy a jejich pořadí je vždycky u všech anket stejné. Nelze vybrat. Jsou jen pro rozlišení jednotlivých odpovědí.

Vyberte tady pár otázek a porovnejte.

hodnocení

0x

Černou

Černou.

eulalie*
hodnocení

0x

Pěknou

doplněno 01.11.15 17:39:

Modrou, ale už rezivi... Chudinka moje auticko.

hodnocení

Eulálie tak na tuto variantu jsem zapomněl-já mám také pěknou červenou.

fik
hodnocení

0x

Sytě žlutou,jak dozrálý banány*smich*

hodnocení

0x

Jinou

Na barvu to nejezdí, tzn. co bych chtěl není rozhodující, rozhodující je, co seženu. Granitová metalíza (v TP) jinak je to po posledním vytunění na parkovišti papoušek. Zadní nárazník modrý, jiný jsem nesehnal.

mil®
hodnocení

0x

Červenou

Červenou, ale neměl jsem na výběr.

uska*
hodnocení

0x

Hráškově zelenou. Anketu nelze použít neboť zelená barvička je nadepsáta - červená

*nevi*

Modrou

Že vy jste se holky s @pt domluvili ;)

Vám nestačí správný nápis?

hodnocení

0x

Jinou

V papírech je napsaná hnědá metalíza, já to vidím jako béžovou metalízu a dcera tvrdí, že je to zlatá metalíza (i když vypadá skoro jako stříbrná). Takže těžko říct. :-D. Každopádně se ale na autech téhle značky a typu prakticky nevyskytuje a já vím jen o jednom stejném autě v republice.

mate59
hodnocení

0x

Stříbrná metalíza.

gumid
hodnocení

0x

topolová zelená

ovšem dnes frčí spíš trojice černá/bílá/stříbrná

hodnocení

0x

Jinou

Žluté :)

joudic*
hodnocení

0x

mam tmavezelenou metalizu a ta mi nejak sedla, predtim jsem mel, bile, modre, stribrne. Ani u jednoho jsem nemel na vyber.

hodnocení

0x

Červenou

červená *hi*metelíza

hodnocení

0x

Bílou

To nejnovější bílou. Když jsem ho kupoval, byla to podmínka.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak moje stará Felda má originální tmavě červenou barvu. Nové díly jsou světlejší. Jinak je to celé zašlé a po vyleštění je to chvíli lepší. Ale to mě zase bolí ruce.

hodnocení

0x

metalízu, něco jako kafe-bronz-do stříbrna ;)

hodnocení

0x

Modrou

Mám to f metle a na hlínách.
Modrá metalíza odstín kpkcr,páté dveře taky mějaká tm.modrá metla a haupna je pro změnu taky modrá metla ale světlejší.Odstín BMW353.

sateli*
hodnocení

0x

Původně jsem chtěla malé autíčko - nákupní tašku červené barvy,asi to měl být Oplík.Nakonec jsem se zamilovala na první pohled do Citroenu Xsaruška stříbrná metalíza kombi.Neměnila bych,nebod jsem zjistila že by mi malé autíčko nestačilo a červená barva se mi přestala líbit.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]