Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci se stát

Od: camouflage* odpovědí: 4 změna:

ahoj,chtěla bych být textařkou,herečkou,zpěvačkou.

Už odmalička jsem chodila vystupovat na podium,a chci to vážně dělat ,jenomže už se musím rozhodnout na ,kterou školu chci jít,na konzervatoř se mi nechce ,protože tam šlo spousty talentovaných lidí a kničemu jim to není,jsou max.učitelé hudby a konzervatoř mají ,jako druhou školu

do soutěží mě rodiče nepustí,protože v životě je spousta cest a tahle by mipomohla jen na pár minut se zvyditelnit prosím jestli nevíte o nějakém nápadu napište...díky

ps.sorry,za chyby :))*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

tak sem něco hoď a ukaž nějaké texty. Rádi se podíváme.

No a jinak tě upozorňuji, že muzikantský chleba je ale pořádně tvrdý. Není to zrovna velká zábava hrát na taneční zábavě. Když chceš hrát na zábavě, pak budeš šest hodin stát na pódiu a co vyděláš, půjde na aparaturu. :)

ria*
hodnocení

0x

Ahoj, skládej, piš, zpívej, dávej na sociální sítě, youtube, pokud budeš dobrá, prosadíš se.. Nech si to ale jako koníček, jakmile se z toho stane hlavní obor může tě to po čase začít naopak otravovat.. :) .. (mluvím ze zkušenosti, dokud jsem si kreslila, malovala jen tak pro sebe, tu a tam něco prodala, bylo to supr, ale na vejšce - umělecký obor- mi to stihli během roku zprotivitt) a teď tu koukám na bílý plátno a přemýšlím co s tím.. :) tak at se daří :)

lidus*
hodnocení

0x

Já nevím ale Alča Antalová, Honza Budař, Tomáš Sagher...mají brněnskou konzervatoř a myslím, že k něčemu jim je. U Superstár žasnu, kolik lidí si myslí, že umí zpívat ale zkusili to, tak proč to nezkusíte také.

hodnocení

0x

Camfourku, jestli máš talent, tak se neubraniš, děvucho. A nic tě nezastaví. ;) Co umíš? V čem se zdokonaluješ? Vypadá to, že pouze ve snění. Ale tudy cesta nevede. Nesváděj nic na rodiče, protože ti, kdyby viděli, že se něčemu opravdu věnuješ, že o to stojíš a nejen několik dní, jistě by tě podpořili a umožnili ti to. Musíš dokázat, že chceš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]