Nejste přihlášen/a.
0x
Nezlobte se "kokinko" na kafe bych s vámi šla ale plakat na cizí hroby rozhodně nepůjdu. Ti co jmenujete sice patřili k sakra dobrým hercům ale jako lidi je neznám a nepostrádám, zrovna tak je mi šumák s čím se léčí božský Karel a jestli to přežije. Já cizí lidi neoplakávám ani se necpu na čumendu na jejich pohřby, několikrát jsem si všimla, že čumilové dokonce i mávnou do kamery. Je památka zesnulých tak byl jste už na hrobě svých předků?
Já myslím,že každý z nás má v oblibě herce,zpěváka,jiného umělce či jakoukoliv jinou známou osobnost a přestože ji nezná,nemluvil s ní,je mu určitým způsobem sympatická,příjemná a bude litovat,že opustila tento svět.
Mi osobně je totálně šumafuk,s čím se léčí Mistr,nečtu si žádné dohady o jeho hospitalizaci,jen ho mám v oblibě a přeju mu,ať je s námi co nejdéle.
Myslím,že nikdo nemůže být tak odtažitý,aby si neoblíbil alespoň někoho.
Já osobně jsem měl moc rád Laďu Pechu od nás z vesnice.Hodný člověk,že hodnějšího nebylo.Nebyl nijak slavný ale byl to prostě prima chlap.Dlouho jsem se s tím nesmířil,že už si nezahrajeme kulečník.
0x
Čím je člověk starší ,tím má větší řadu lidí ,které měl rád a kteří už odešli.Těžko jmenovat jednotlivce z řad živých či mrtvých.Tak jen namátkou , pan Nepil, Verich,Pešek,Lipský,paní Medřická,Rosůlková,Zázvorková,Kozderková.A ti co jsem nejmenoval je hodně, prominete laskavě starému pánovi ,že jste nebyli titulováni? Z živých mám rád pana Munzara, Větvičku, paní Zagorovou, Zavadskou atd. Všem tam nahoře přeji k svátku klid, aby se nemuseli dívat dolů na něco co se jim nelíbí a všem těm žijícím i bez svátku děkuji za to ,že jsou .
0x
- mně bylo a je moc líto pana Vladimíra Dlouhého - právě to začínal být pan herec, když zemřel, taky mi bylo líto paní Evy Jakoubkové a Petra Nováka - všichni byli dobří a citliví umělci, které jsem měla moc ráda a přitom měli velmi nešťastné lidské osudy, které je zcela pohltily uz v mladém věku, kdy by mohli ješte hodně dokázat .
0x
Když už byla položena taková otázka, tak si myslím, že bude scházet spousta schopných lidí,jako např.známí kardiochirurgové,neurologové,chirurgové,dále pak lidé ,kteří přinášejí do našich životů vědění...
doplněno 01.11.15 09:24:
Měla jsem ráda např. spisovatele Arnošta Lustiga,člověka, který prošel peklem...
0x
Mně hodně vzala smrt Vladimíra Dlouhého a Petra Muka. Vladimír Dlouhý mi přirostl k srdci díky pohádce S čerty nejsou žerty v roli Petra. Písnička Petře Petříčku, chlapče rozmilý k němu patřila. A hrál i v jiných filmech a seriálech. Dříve, před 18 lety mě vzala smrt Michaela Hutchence z INXS.
0x
Já v poslední době potkala pár svých vysokoškolských učitelů a byla jsem hodně vyvedená z míry tím, jak zestárli. (Mám od školy 7 let) Na mnohé z nich vzpomínám jako na lidi na svém místě, vlídné, chápavé, leč důsledné lektory, kteří mi ukázali to, co jsem chtěla vidět. Nekonečné dohady na interpretačních seminářích, lidé, kteří si i přes 100 lidí v ročníku dokázali zapamatovat moje jméno, kteří viděli, že chci a umím a dokázali to ocenit. Dodnes čtu jejich publikace a knihy a budou mi jednou chybět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.