Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Až tady nebudou, jaká osobnost?

Od: kokinko* odpovědí: 22 změna:
Koho ze slavnych osobnosti nebo lidi vam bude nejvice lito az jednou zemrou..nebo koho vam uz lito bylo... rodinu sem neplette ...za me- lito mi bylo moc hercu panu Sovaka, Kemra..pani Zazvorkove..Medricke...z ruznych hledisek..a lito mi urcite bude moc pana Sveraka jednou...to zaplacu hodne...

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Přestože posloucham punk,určitě ukapne slza,až jednou umře Mistr.Super chlap.

kokinko*
hodnocení

A jeste me napadl jeden super chlap...ale toho asi budou znat jen prazaci a brnaci z divadel..nejlepsi soumen co kdy byl v huse na provazku...Jiri Vyoralek.. nejlepsi vykon v predstaveni Knize Myskin je idiot;)

hodnocení

0x

Jako milovnici DJC jsem litovala odchodu pana Smoljaka,bojím se také odchodu pana Svěráka. Nedávno jsem si pouštěla seriál Taková normální rodinka...no herecký koncert, takže všech DOBRÝCH herců a zpěváků..Je jich mnoho...Gott,Zich,Schelinger, Kurt Cobein,atd.

lidus*
hodnocení

0x

Nezlobte se "kokinko" na kafe bych s vámi šla ale plakat na cizí hroby rozhodně nepůjdu. Ti co jmenujete sice patřili k sakra dobrým hercům ale jako lidi je neznám a nepostrádám, zrovna tak je mi šumák s čím se léčí božský Karel a jestli to přežije. Já cizí lidi neoplakávám ani se necpu na čumendu na jejich pohřby, několikrát jsem si všimla, že čumilové dokonce i mávnou do kamery. Je památka zesnulých tak byl jste už na hrobě svých předků?

kokinko*
hodnocení

Ja se pokud nemusim taky na pohrby necpu;)babi s dedou jsem na hrobe uz byla...druha babicka mi umrela ted v pondeli takze jeste nikde neni..no ja mam nektery lidi rada proto me ledacos mrzi.tak jsem jen chtela vedet kdo komu by chybel..je fakt ze to kafe bude lepsi napad...

Já myslím,že každý z nás má v oblibě herce,zpěváka,jiného umělce či jakoukoliv jinou známou osobnost a přestože ji nezná,nemluvil s ní,je mu určitým způsobem sympatická,příjemná a bude litovat,že opustila tento svět.

Mi osobně je totálně šumafuk,s čím se léčí Mistr,nečtu si žádné dohady o jeho hospitalizaci,jen ho mám v oblibě a přeju mu,ať je s námi co nejdéle.

Myslím,že nikdo nemůže být tak odtažitý,aby si neoblíbil alespoň někoho.

Já osobně jsem měl moc rád Laďu Pechu od nás z vesnice.Hodný člověk,že hodnějšího nebylo.Nebyl nijak slavný ale byl to prostě prima chlap.Dlouho jsem se s tím nesmířil,že už si nezahrajeme kulečník.

Jsem na tom stejne;) holt nekdo je vic citlivy, to je pak tezky..

hodnocení

0x

Emanuel Bacigala z Popradu.

Nafasoval karbobrusku zo skladu :)

...tú starú Boshku karbošku poškodenú trošku.

Ja toho Bacigalu zabijem!

eulalie*
hodnocení

0x

Karel, toho jména Čtvrtý, římský císař a král český.

doplněno 01.11.15 00:14:

Horký že slyze... jojo, mívají zajímavé texty. Takové zapamatovatelné

hodnocení

0x

Mě momentálně mrzí, že Německo, potažmo Evropa, nemá nějakou Vůdčí osobnost.

Jé. sorry, mám tam jeden shift navíc. Už to nejde opravit. Nevadí to?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Litovat můžeme sami sebe, že už se od nich nedočkáme ničeho nového z jejich umu. Pro mě vždycky byl a vždycky bude v těchto souvislostech na prvním místě Vladimír Menšík.

mecik*
hodnocení

0x

Čím je člověk starší ,tím má větší řadu lidí ,které měl rád a kteří už odešli.Těžko jmenovat jednotlivce z řad živých či mrtvých.Tak jen namátkou , pan Nepil, Verich,Pešek,Lipský,paní Medřická,Rosůlková,Zázvorková,Kozderková.A ti co jsem nejmenoval je hodně, prominete laskavě starému pánovi ,že jste nebyli titulováni? Z živých mám rád pana Munzara, Větvičku, paní Zagorovou, Zavadskou atd. Všem tam nahoře přeji k svátku klid, aby se nemuseli dívat dolů na něco co se jim nelíbí a všem těm žijícím i bez svátku děkuji za to ,že jsou .

culdabulda1*
hodnocení

0x

- mně bylo a je moc líto pana Vladimíra Dlouhého - právě to začínal být pan herec, když zemřel, taky mi bylo líto paní Evy Jakoubkové a Petra Nováka - všichni byli dobří a citliví umělci, které jsem měla moc ráda a přitom měli velmi nešťastné lidské osudy, které je zcela pohltily uz v mladém věku, kdy by mohli ješte hodně dokázat .

ivik*
hodnocení

0x

Když už byla položena taková otázka, tak si myslím, že bude scházet spousta schopných lidí,jako např.známí kardiochirurgové,neurologové,chirurgové,dále pak lidé ,kteří přinášejí do našich životů vědění...

doplněno 01.11.15 09:24:

Měla jsem ráda např. spisovatele Arnošta Lustiga,člověka, který prošel peklem...

A ještě bych doplnil,že scházet budou především elektrikáři, instalatéri,zedníci a další řemeslníci ze \"staré školy\".
ivik*

To také,samozřejmě :))

uska*
hodnocení

0x

Mimo jiné Pan Jan Werich - jak pravdivé bylo, je a bude ... listopad 1978

Když už člověk jednou je,

tak má koukat, aby byl.

A když kouká, aby byl,

a je, tak má být to, co je,

a nemá být to, co není, jak

tomu v mnoha případech je.

hodnocení

0x

Mně hodně vzala smrt Vladimíra Dlouhého a Petra Muka. Vladimír Dlouhý mi přirostl k srdci díky pohádce S čerty nejsou žerty v roli Petra. Písnička Petře Petříčku, chlapče rozmilý k němu patřila. A hrál i v jiných filmech a seriálech. Dříve, před 18 lety mě vzala smrt Michaela Hutchence z INXS.

hodnocení

0x

Já v poslední době potkala pár svých vysokoškolských učitelů a byla jsem hodně vyvedená z míry tím, jak zestárli. (Mám od školy 7 let) Na mnohé z nich vzpomínám jako na lidi na svém místě, vlídné, chápavé, leč důsledné lektory, kteří mi ukázali to, co jsem chtěla vidět. Nekonečné dohady na interpretačních seminářích, lidé, kteří si i přes 100 lidí v ročníku dokázali zapamatovat moje jméno, kteří viděli, že chci a umím a dokázali to ocenit. Dodnes čtu jejich publikace a knihy a budou mi jednou chybět.

radkapod*
hodnocení

0x

Mě bylo hodně smutno nedávno ze smrti Pierra Brice - Vinnetoua.

Vzpoměla jsem si, jak jsem kdysi dávno četla pod peřinou a s baterkou, jak umřel v knížce Vinnetou a bulela jsem při tom jak želva...tak jsem si ted nedávno pobrečela zase *plac*. Už jsou s Old Shatterhandem zase spolu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]