Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TIPSPORT - bude tiket platny a bude se platit

Od: luziferr* odpovědí: 2 změna:

Podal jsem dne 14.8.2009 tiket v Orlové, jedná se o maxikombinátor (4 skupiny za 77 Kč) vyhrál jsem jen 44 Kč (vyšli dvě skupiny) tiket jsem ztratil a ted opet nasel, ale jsem v jinem meste, budu platit nejaky poplatek za vyber vyhrane castky v jinem meste a bude jeste tiket platny ta vyhra? Dekuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

záleží kdy jsi tikel podal,myslím,že máš 6týdnůna výběr výhry,nezáleží na které pobočce jsi vsadil,vyplatí tě všude,je lepší sázet přes internet čaunsand tě to pomohlo

luziferr*
hodnocení

Dobře díky, ihned tam zajdu, na internetu jsem se regnul, nešlo se mi podařit se přihlásit tak jsme zažádal o nové heslo bylo mi prý posláno někde na něco (email to nebyl) tak nevím kde pro to heslo jít předpokládám že na pobočku je blbost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]