Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vám líbí?

Od: bruno* odpovědí: 18 změna:

Máme tady tlusté baby, anorektotyčky, velká prsa, žádná prsa, široké boky a poprdí, krásné ženy bez ničeho. Vkus se historicky mění. Pánové, co se vám na ženách nejvíc líbí? Vynechme inteligenci, to je předpoklad.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

3x

Musí mít velké...srdce.

Inteligenci nemá žádná.

eulalie*

Majsterjoe: S tou inteligencí žen ... No jestli to nebude tím, že inteligentní žena od vás prchá pryč na sto honů. A na vás zůstanou jen ty hloupé slepice. Ale nic si z toho nedelejte. Každý nemůže mít všechno.

majsterjoe*
31.10.15 10:46

:)

eulalie*
31.10.15 16:22

;)

kokinko*

..a vidíte..mě se dneska zrovna podařila lušťovka v Mateřídoušce...tajenka byla UCEFLGOHNÍZDRB :))

no trocha sarkasmu a ironie...nejsem zadný genie ale myslim že každá baba blbá není,,a tím není blbá nemyslím že je vychcana jak mraky...

Nejprve bychom mohli začít se skloňováním podstatného jména génius. :))

kokinko*
hodnocení

2x

může odpovídat i žena?.-)snad ano...normalně koukám spíš po chlapech ale jednu jsem byla unesena z koncertu párem ve věku cca 30- 35 let..asi si mě vyhlidli pro nejaky hratky, probrala jsem se az u nich a ta baba-nebyla ani tlusta ani hubena, akorat co se me na ni nelibilo by mensi podbradek..no nejen to, rano jsem dosla dom s podrápanýma zádama od ní ..takže od tě doby se mi nelibi takove drobne artefakty jako rudy nehty, zminovany podbradek, kratky vlasy..jinak byla asi prijemna...:))

no myslim ze v globale ma zenska vypadat a chovat se zensky, ..jemne, ne jak buran. znam spostu super, veselych boubelek o ktery je zajem vetsi nez vyzable tyčky ktere se jen nervuji aby nesezrali olivu..tak asi tak.-)

mecik*
hodnocení

1x

Zajímavá otázka.Dneska, je mi 64 let ,se mi nejvíc líbí moje žena, která umí dobře vařit.Celý život mne ale přitahovali děvčata sportovního tipu ,ne moc oplácané,prostě sex a mlíko kočky a doma mi narostla mamina kulatá ,bez sexu ,ale hodná a pánové, jak už jsem řekl ta balada u stolu.

hodnocení

0x

Když přistoupím na vyřazení inteligence jako kritéria, zůstává krom vzhledu (ten je podle vkusu každého soudruha různý) cosi nepopsatelného, říkejme tomu třeba vnitřní kouzlo nebo jiskra. Ideálně krásná žena bez toho je nezajímavá a naopak. Asi jsem moc nepomohl, ale takhle to mám já.

solenza*
hodnocení

0x

Mě se více líbí hubenější holky, anorektotyčky by to ale být přímo nemusely. Prsa taková normální, poprdí spíše malé, nemám rád velké prdelky. Hlavně ale aby na ni bylo spolehnutí, aby jeden den nebylo všechno jinak než druhý. A taky aby uměla říci, co si myslí i když by věděla, že by to bylo nepříjemné.To oceňuji nejvíc. Na lásku na první pohled už nevěřím. Zamilovat se chvíli trvá. Někdy déle. A mě se to ještě nikdy v pravém slova smyslu nepovedlo, i když už pár holek mě dokázalo oblbnout tak, že jsem nedokázal myslet na nic jiného.

ujendys*
hodnocení

0x

můj ideál Jitka Čvančarová to neni tlustý ani kost tak akorát ideální křivky

lidus*
hodnocení

0x

Trochu se vám do toho pánové přimotám. Jeden můj známý říká "má ji, má a dá mi, když mi nedá může vypadat jak super modelka a je mi to jedno".

babusa*
hodnocení

0x

Mně se nejvíc líbí to slovo "poprdí",chechtám se ještě teď.Tak to poprdí mám,anorektička nejsem,tlustá taky ne ,nejsem pán a roků už mám dost.*hej*

bruno*
hodnocení

To nic, jen rád chytám vtipná slova a pojmy. Co takhle IQ 90-60-90? Třeba někdo přidá lepší?

mecik*

My to doma máme 120- 110-130.

doplněno 31.10.15 23:44:

Prosím jenom jednou i tak je toho plná postel a já spíp radši na gauči.

bruno*
hodnocení

Ale to je úžasné! Jak pravil slavný fotograf Saudek: ženský musí být plná noční košile! Mám letiště 2 metry na šířku.:-D

sonyboj*
hodnocení

0x

Myslím, že přitažlivá žena dovede zaujmout už jen svým libidem. Potom, pánové, ruku na srdce, moc neřěšíme, jestli má jedničky, nebo šestky. Testosteron udělá své. *frajer*

kangaroo*
hodnocení

0x

Je to o chemii a takovém tom vnitřním el. náboji těla. Můžete vedle takové ženy postavit 10 stejných či hezčích žen a bude to houby platné :) Taky takových žen jsem za svůj život potkal možná ani ne 20.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]