Nejste přihlášen/a.
0x
Tak, ono se to s věkem asi mění.
V osmnácti kluka zajímá, jestli je holčina hezká jako obrázek.
Ve dvaceti k tomu přidá i velký prsa.
Ve třiceti ocení jaká je v posteli.
Ve čtiřiceti přijde na řadu krásná ženská postava, ke který patří i hezký zadeček.
No a v padesáti ho zajímá, jak jeho drahá polovička umí vařit.
no a ja jsem vekem mezi vama a upravil bych to z meho pohledu jinak
15-18 s prvni kategorii souhlas
po dvacitce k tomu prida zenskost, postavu, osobnost a aktivitu partnerky v posteli
po tricitce prijde vetsi duraz na inteligenci a chovani partnerky, pripadne spolecne zajmy
po ctyricitce jeste nevim ![]()
- joudic - já to doplním:
po čtyřicítce se zajímáš, jestli dotyčná nemá nějaké pohlavní choroby
a dál už to nabírá směr, že jsi jako smrt. Bereš všechno ![]()
doplněno 31.10.15 22:27:
Možná by stálo za zamyšlení to, že každý máme zadek. Někdo malý, někdo velký, někdo pevný, někdo rosolovitý, někdo takový, jiný makový. Každopádně zastávám jedno lidové moudro: Dělej, co dělej, prdeli neutečeš! No a v-vo t-tom to je...![]()
0x
Zajímavou zábavnou a poetickou publikaci s mnoha vyobrazeními na téma zadků a zadečků napsal respektovaný odborník a znalec, a také jak je málo známo nejen básník, textař, ale především grafik, Jiří Suchý v knize Jen pro pány, viz databazeknih.cz/...
citace slov Jiřího Suchého z přebalu knihy: "Je-li někdo necudný, pak je to příroda, která ty tvary vymyslela. Já už to podle ní jenom pokorně obkreslil a pro větší přehlednost pojmenoval."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.