Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje pan Kellner?

Od: lada1® odpovědí: 12 změna:

Máme bulvární tisk který vyšťourá všechny a všude jen o tomto pánovi ani věta-to je zajímavé?Že by nikdy nikam nechodil nikdo ho nikdy nevyfotí,ani na žádné dobročiné akci?Ano respektuji soukromí a nelíbí se mi,že některá osobnost je v novinách až moc a asi ji to netěší,ale nejbohahatší čech a tisk o něm nepíše?Jaký je váš názor?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kdo ví? Mám kamaráda, který pracoval o prázdninách v okolí sídla pana Kellnera. Místo jeho obrovského sídla nemá signál a měli zakázáno používat vše na způsob navigace... Během práce viděl sem tam otevírat bránu, z ní nebo do ní velké auto s černým sklem. Do sídla neměl nikdo přístup... Tak nějak si nedovedu představit, kde to v ČR bylo - prý je to tajné...

Má svůj svět a vůbec mu nezávidím - vždyť nemůže vlastně nikam sám,... je doma jako ve vězení. I když tedy luxusním ...

doplněno 30.10.15 20:13:

Fotky pana Kellnera jsou pravé, ale hodně staré. Ty fotky jsou min. 10 let stejné. A o jeho existenci bych nepochyboval. Před cca 5ti lety jsem byl na svatbě s pánem, který byl několikrát na pracovní večeři s p. Kellnerem. To ale neznamená, že dnes může být Kellner na lůžku s rakovinou nebo už po smrti... Nicméně dnes mi jeho firma dává práci, takže mu přeju hodně zdraví... *smich*

doplněno 30.10.15 21:08:

Nevlastní náhodou nějakou část akcií novin? Pokud by vlastnil (byť přes prostředníka) média, může si diktovat, koho mají sledovat - nebo ne? Jako majitel bych řekl - toho nebudeš hledat ani omylem, jinak máš padáka...

mot
jedna pani povidala… bydli v Podkozi, ze silnice uvidite dum,najdete to lehce na mapy.cz podle vrtulniku:)
signal tam samozrejme ma, O2 ma na kopci vyslilac. do sidla ma pristup plno lidi, sam si to asi neobhospodaruje…
nedelal bych z toho takovou kovbojku.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, existuje a je známa i jeho podoba (lze najít i jeho foto). Zdravím!

cs.wikipedia.org/...

doplněno 30.10.15 19:35:

Zde můžete prohlížet a kochat se: google.cz/...

doplněno 30.10.15 19:38:

Možná ho nezvou do TV pořadů, protože nevaří .

doplněno 30.10.15 19:59:

Rozumím. Nejde Vám o existenci toho pána, ale hledáte perličky z jeho života nebo konspirativní teorie o jeho existenci či neexistenci. Možná je na těch fotkách někdo jiný nebo má pan Kellner na obličeji nějakou tapetu.

hodnocení

Děkuji na wiki jsem byl ale...

hodnocení

0x

Zdravím,pan Kellner prý skutečně existuje.Zlé jazyky tvrdí,že je to bílý kůń V.Klause, který ve skutečnosti vlastní ono pohádkové jmění. Pravdu se asi bohužel nebo bohudík nikdy nedozvíme.:(

Mezi Kellnerovy největší úspěchy patří privatizace a transformace České pojišťovny... tolik Wikipedie. Podle mě to byl tunel, zaměstnanci rozprášeni, o úspěch šlo zřejmě jen pro pár vyvolených. To o tom Klausově bílém koni jsem slyšela taky.

jendad
hodnocení

0x

Zajímavá otázka. Pokud chce někdo míz soukromí o to více se novináři zajímají . Aspon foto by vyblejskly. nebo třeba mají novináři nařízeno shora nestarat se. Je to zajímavé , že nikdo neprodá novinám fotku ( z letiště , hotelu atd.) .Dnes kdy jsou všude kamery by určitě nebylo problém něco vytáhnout. Přece jen je to celebrita.

zzzlatokopka*

Problém sehnat fotky určitě není, ale je nezákoné jejich zveřejňování bez veřejného zájmu.

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

On je v podstatě soukromá osoba, není herec, ani zpěvák, ani politik a pokud neporušuje právní normy, tak média o něm moc psát nesmí. I média jsou nucena dodržovat právní normy a zveřejňovat pouze to, co je ve veřejném zájmu a taková ta bulvární kachna není veřejný zájem, to je pouze komerční věc a Kellner by je mohl zažalovat a po právu by to i vyhrál. Také jeho děti zákon chrání a je to dobře.

Ani vám by se nelíbilo, kdyby se v blesku o vás psalo, že jste si koupil nové auto za tolik a tolik, a že máte to a to a bydlíte tam. Toto jsou údaje osobní a soukromé a je potřeba je chránit, to že má hromadu peněz není důvod omezovat ho v právech.

ukulele*
hodnocení

0x

Mě to příjde úchylný, že lidi chtěj o všech všechno vědět.

kokinko*
hodnocení

0x

dnes jsem o něm četla v Reflexu..hezký chlapeček:)

jamal*
hodnocení

0x

Má dceru, která si jednou vyhládla krásného koně. Majitel koně ale nesouhlasil s prodejem svého miláčka. Pan K. se trochu rozlobil a kůň musel být speciálně hlídán a chráněn. Trochu jako Karlík a továrna na čokoládu...

Chci a chci a chci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]