Hodnocení vzhledu z fotek

Od: Datum: 30.10.15 19:35 odpovědí: 28 změna: 01.11.15 08:38
avatar

Dobrý den všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jak hodnotíte můj vzhled na fotkách. Jde mi o to, jestli jsem sympatický. Těžko v životě navazuji nové kontakty s ženami a když už se mi podaří navázat vztah, nikdy dlouho nevydrží. A když už mi někdo odpoví na seznamovací inzerát, vždycky to je tak pár e-mailů a pak zase nic. Ještě v nedávné minulosti jsem měl delší vlasy. Další otázka je tedy, zda mi doporučujete delší vlasy nebo kratší. Vím, že jestli se něco někomu líbí je velice individuální věc, ale chtěl bych si udělat statistiku, jestli mám větší šance s delšími, nebo krátkými vlasy. Popřípadě nějaké tipy na zatraktivnění vzhledu. A ještě poslední otázka, když už jsem se tady takhle rozepsal. Jaký věk mi podle fotek tipujete. Díky všem za odpovědi a za hlasování v anketě.



Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 30.10.15 19:40
avatar

Vzhled není vše, vztahy jsou o komunikaci sympatiích a to nemá až tak se vzhledem co dělat.

Datum: 30.10.15 19:43
avatar

Ano, to vím, snažím se vycházet dobře, být milý. Snažím se, aby na mě bylo spolehnutí. A možná až moc, že to vypadá, že jsem až nějaký blbeček.

Od: radkapod*
Datum: 30.10.15 21:12

Stylistka nejsem, takže nic neporadím. Ale za mě jsou krátké vlasy rozhodně lepší. Tak 25-27let? Na druhé fotce, když se odprostím od toho, že to bylo vyfoceno dříve...i 35let.

Datum: 30.10.15 21:19
avatar

Děkuju za odpověď i za odhad věku. Kolik mi je napišu později, aby neovlivnil další tipy.

Datum: 30.10.15 21:18
avatar

ahoj, kratší vlasy ti určitě sluší líp... věk, tipnu cca 25? - jinak bych řekla, že vypadáš normálně, celkem sympaticky, v tom bych problém neviděla - spíš v chování? komunikaci? možná moc "tlačíš na pilu"?

Datum: 30.10.15 21:26
avatar

Asi na pilu někdy tlačím zbytečně moc. I když se snažím nebýt vlezlý a příjemný. Děkuji za hodnocení i za tip.

Datum: 30.10.15 22:24
avatar

Rozhodně nechci urazit,ale musím "škatulkovat".Bohužel znám tři chlapy co mají stejnou"jiskru v oku" nebo lépe řečeno"naléhavý pohled" a všichni mají stejné rysy.Žijí dlouho a matkami bez otců,o panictví přišli kolem 26let(což Vám i tipuju) a volný čas trávili s kamarády a chlastem či hulením...poslouchali metal a taky dlouhé vlasy ostříhali.Mají průměrnou práci a žádné ambice posouvat se výš.Takže když vidím Vás vzpomenu si na ně(i když nevím zda jste taky takový) a na seznámení bych ani nepomyslela.Bohužel první dojem je opravdu o vzhledu...


doplněno 31.10.15 08:23:

...tak snad jsem neurazila,ale opravdu prvni dojem je o vzhledu.Znám taky spoustu opravdu ošklivých chlapů,ale s úžasným charakterem.To že mají mozek a jsou úžasní člověk zjistí až po několika schůzkách.V dospívání jsem neoplývala přitažlivým vzhledem,takže jsem pro všechny byla taky ve škatulce"tlustá holka"a charakter nikdo už neřešil.

Datum: 30.10.15 23:25
avatar

Bohužel Vám musím říci, že jste mě docela dobře zaškatulkovala. Něco se Vám skutečně odhadnout povedlo. Bydlím ještě s matkou ve stejném domě kde v podstatě jen přespávám, hodně času trávím v práci mimo domov. Naši se rozvedli, když mi byly cca 2 roky. Děkuji za názor, tahkle mě skutečně asi vidí většina čtenářek mých inzerátů. Jen s tím hulením a chlastem i kouřením nesouhlasím, naštěstí jsem docela spořivý a utrácet za chlast, hulení i cigarety mě vždycky odradilo pořizovat si tyto věci, takže i díky tomu jsem se nenaučil kouřit ani chlastat. Takže to jsou věci, kde jste se spletla. Jinak vše ostatní celkem přesně.

Datum: 30.10.15 22:53
avatar

kratší vlasy Vám moc sluší, věk kolem 30-35 let, řekla bych, že máte smysl pro humor - podle fotek bych tipovala, že jste kamarádský a spolehlivý.


doplněno 31.10.15 09:27:

- i když - mě se v mikině líbíte, vypadáte v ní sportovně - do divadla, nebo do kanceláře ji nosit samozřejmě nemůžete - a jako holka bych se s Vámi podle fotek ráda seznámila - záleželo by na tom, jak byste se "předvedl" při osobním jednání.

Datum: 30.10.15 23:28
avatar

To jsem rád, že mi někdo tipuje spolehlivost a kamarádskost. :) Věk napíšu po půlnoci.

Od: krasula
Datum: 30.10.15 23:39

Určitě jsou lepší kratší vlasy.Tipuji Vás kolem pětadvacítky. Já bych, být Vámi, zpevnila tělo sportem. Máte pěkné rysy, ale působíte jako koblížek, který řeší hlavně sebe a asi nebude mít chuť se příliš přizpůsobovat. V jednání bych přidala lehkost a humor. A přemýšlejte o tom, proč tomu tak je, že Vaše seznamovací "akce" po několika mailech končí? Asi z Vás dotyčné nenabudou dojmu, že chcete vztah, kde jde o toleranci a vstřícnost. Umíte se s holkama kamarádit? Máte nějakou kamarádku? To by bylo plus.

Datum: 30.10.15 23:57
avatar

Krátké vlasy. Popremyslejte nad volbou své garderoby. Mikina asi není to pravé ořechové, vypadate v ní jako hodný mamin chlapeček. Věk tipuju okolo 30. O čem se se ženami bavite, když vám všechny emailové vztahy nevyšly?

Datum: 31.10.15 00:19
avatar

Děkuji za hodnocení fotek. Vzhledem k převažujícím názorům, že jsem sympatičtější s krátkými vlasy nadále nebudu uvažovat o delších vlasech a kratší vlasy si budu udržovat i nadále. Já jsem si také říkal, že kratší vlasy jsou lepší ale lidé, co mě znali ještě s delšími vlasy mi občas říkali, že předtím jsem to měl lepší, tak proto jsem váhal. Každopádně s kratšími vlasy je menší práce. Po Vašich odpovědích již mám určitou představu, jak mě asi ostatní vidí (hlavně ženy) a na co bych se měl zaměřit, abych byl okolím vnímám lépe. Také nebudu posílat fotky v těchto pracovních mikinách, i když právě o těchto mikinách s kapucí jsem si myslel, že jsou mezi mladými lidmi docela populární. V mém okolí je mladí lidé nosí celkem často. Děkuji také za hlasování v anketě a také za tipy, kolik mi je. Takže odpověď pro ty, kdo tipovali a koho to zajimá, jak byli při hádání úspěšní. Je mi 27 let. Na konci května mi bude 28. Také mě potěšilo, že mi nikdo netipoval tak o 10 a více ;) ale celkem realisticky a přesně jste mě věkově zaškatulkovali.

Datum: 31.10.15 01:27

no a co se týče tech mikin jak rikaš...ty opravdu nosi velmi mladi lide..to už ty nejsi..

Datum: 31.10.15 10:45
avatar

kokinko -

- záleží na tom, v jaké společnosti se pohybujete - pokud chodíte na výlety do přírody, nebo sportujete - těžko asi oblékáte sako, nebo oblek - po ulicích chodí v mikinách i spousta starších lidí.

Datum: 31.10.15 01:23

jestli jste někdy měl pocit že Vám douhý vlasy sluší..tak za mě -nesluší...chlap je chlap s krátkýma stejně tak jako holka s dlouhýma...a vypadat ve svýmvěku jak schválně nestříhaný capart protože "má krásné první prstýnky"...to jste se zapomněl v době pře 25 lety ne...bože...jak ti fotbalisti s čelenkama,...šulínci...

Datum: 31.10.15 07:36
avatar

Já si myslím, že nelze absolutně nic poznat podle fotky. Znám několik lidí, kteří asi krásní jsou, ale já se jim vyhnu hodně zdaleka. Naopak znám lidi, o kterých snad ani nemohu říci, jak vypadají, protože to není důležité. Jsou úžasní. Člověk není věc, aby měl hodnotu podle vzhledu. ;) To, že nemůžeš najít partnerku, z toho si nic nedělej. Takto ji nemohou najít všechny skupiny lidí. Staří, mladí, 4%, hubení, tlustí, bohatí i chudobní. A to proto, protože ještě nešel/a ta pravá/ý. Až půjde okolo, pozná tě a ty poznáš ji. Neboj, všecko bude! Až příjde čas. *slunce* Hodně štěstí.

Od: strakatypes
Datum: 31.10.15 09:22

Dlouhé vlasy - obličej je kostnatější a zajímavější, určitě jste měl o nějaké kilo méně.

Krátké vlasy - mastné, účes tzv. na blbečka, honěný zezadu dopředu. Doporučuji nechat sestřihnout u dobrého kadeřníka elegantní typ účesu. Nelitujte určitě peněz, i když se Vám to bude zdát hodně, protože tím pěkným stříhem a účesem se jakoby narovnáte a získáte jiskru. Ta tady chybí.

Oblečení, to co máte, je asi tak na zahradu na hrabání listí.

Dotknu se vaší vlastnosti, kterou jste zmínil. Spořivost. Dokážete si koupit dražší a kvalitnější oblečení a zároveň si nejen dojít k tomu holiči ale i na pánskou kosmetiku? Je hezké, když muž o sobe pečuje a to z Vás nějak necítím.

No a určitě zhubnout a podívat se po nějakém sportu, třeba si denně půl hodiny zaběhat, nebo poctivé makačce na zahradě s rýčem, pilou, hráběmi, jste na svůj věk oplácaný a jak výše uvedeno, takový koblížek, vcelku trefné.

Protože nepijete a nekouříte, máte velkou šanci poznat skvělé, slušné dívky. Slečny ze seznamky pozvat do kina, nebo cukrárny a samozřejmě zaplatit za ně.

Každá se na schůzku nazdobí, namaluje, vezme nejhezčí hadříky, tak i protějšek musí ladit a nějakou péči sobě věnujte. Z fotek na mě kouká ,,český kluk,, bez šmrncu.

Od: jumba
Datum: 01.11.15 08:38

strakatýpes: nejvíc vystihující. Nemám co dodat. *hej* Podle této rady, bych se pokusil řídit.

 

Datum: 31.10.15 10:52

Už je to že chlap napíše takovou otázku ,mi přijde dost divné. Nemáte zřejmě žádné sebevědomí a připadáte mi jako mamánek ,kam vás strčí tam zůstanete...

Pokud mě chlap zaujme, tak musí z něj něco vyzařovat ...z vašich fotek necítím nic, jen takovou spokojenost - venkovskýho chlapce .

Promiňte - chtěl jste názor...;)

Datum: 31.10.15 12:35
avatar
Psát jsem nechtěla, ale i tak se ozvu. Ono je jednoduché radit, co na sobě máte změnit. Otázkou je, jestli to k něčemu bude. S novým účesem i oblečením to budete pořád vy. Takže nečekejte zázraky. Co jsem slyšela, tak ženy (samozřejmě ne všechny) upřednostňují typy něžných grázlíků, smysl pro humor, spontánnost, akčnost...tím myslím ten první dojem. A pokud až příliš často slýcháte "víš, jsi hodný kluk, ale..." tak to u vás prostě nevidí. A to změnit nepůjde. Jinak, také jsem pro kratší vlasy a přimlouvám se za rifle. Mikiny mi nevadí. Mona
Datum: 31.10.15 16:28
avatar

Já si ještě myslím, že každému, každé se líbí něco jiného. Co jeden považuje za vadu na kráse, pro druhého je to obrovským kladem. Tak se stane to, že jeden najde druhého. Malý, ošklivý, šilhavá, bez zubů, s dřevěnou nohou, tlustá, vymaštěná a já nevím jaká, jaký, ale stejně se vždycky najde někdo, pro koho jsou tyhle vlastnosti neodolatelné. Najde člověka, který ho bude milovat, bude mu věrný. *hej*Moric měl hospodu. Sedělo na barpultu několik důstojníků a říkali mu: Moric, ty jsi hezký chlap. A bohatý. Proč máš tak škaredou ženu? Tlustá, zmaštěná, šilhá, má hrb a je bez zubů?" Moric odpověděl: "Kdybyste měli moje oči, tak byste viděli, že Rebeka je nejkrásnější žena pod sluncem." ;) Takže, Solenzo, chce to klid. Až půjde ta tvoje okolo, poznáš ji, protože ona pozná tebe. Ať budeš jaký chceš. Vypadáš hezky a nedej se zviklat tím, že bys měl nosit nějaké jiné gatě nebo mikinu!

Datum: 31.10.15 21:30
avatar

Děkuji všem za odpověďi. Na svém vzhledu určitě ještě zapracuji. A také jsem chtěl vědět, jak mě vidí ostatní. Chyby, které já nevidím, nebo podceňuji a přitom je to na první dojem velice důležité a já jim takovou důležitost nepřiřazuju. Co se týká délky vlasů, nechal jsem se ostříhat v létě a byl jsem rád, že mám po nějaké době zase krátké vlasy. Že budu občas slyšet od lidí, které vídám, že kratší vlasy mám lepší jsem očekával, ale převládaly názory lidí, že delší vlasy mi sedí líp. I dnes asi po 3 možná 4 měsících mi stále občas někdo řekne, že dlouhé vlasy byly lepší. Proto jsem se odhodlal k této otázce abych měl jasno, jak jsem vnímán lépe. Každý den potkávám v práci cca 200 - 300 lidí, tak mi občas někdo svůj názor řekne když se vidíme po delším čase a když se to nahromadilo, tak mě to domutilo se nad tím vážněji zabývat. Poslední připomínka z úterý. Jé, dobrý den. To jste vy? Já jsem vás ani nepoznala, dokud jste nepromluvil jak jste ostříhaný. Předtím jste to měl lepší. Nechte si vlasy znovu narůst. A podobně v tomto smyslu mnohokrát, ikdyž už mě lidé začínají znát i s novým vzhledem tak počet komentářů postupně klesá. Naštěstí.

Datum: 31.10.15 21:38
avatar

pokud by Vás zajímal i názor mého partnera - delší vlasy (třetí fotka) Vám sluší o hodně líp - účes Vám dělá hubenější obličej a vypadáte mužněji. Pokud se nad tím více zamyslím - možná má i pravdu.

Datum: 31.10.15 21:53
avatar

Solenza, mně se více libite s krátkými vlasy. Akorát bych vás oblékla úplně jinak. Sportovně strizena košile, rifle, lezerni sako...Mikina je fajn, ale nosí to kdekdo...

Datum: 31.10.15 22:18
avatar

Ty krátké vlasy ti sluší, s těmi delšími vypadáš starší. Hovořím jako Tvoje babička - jsi pěkný kluk, nezoufej a hledej dále. Na seznamce se pohybuje dost přízemních tvorů, jistě najdeš děvče, které si Tě bude vážit, nespěchej.

Datum: 31.10.15 22:20

Napíšu to doufám krátce a jasně.

Partnerka, která si s tebou začne pro vzhled a bude s tebou proto chtít nadále žít, je pro tebe stejně špatně, jako kdyby s tebou chodila jen pro peníze. (tzv. sexi mozek). *smich*

Neřeš jak vypadáš, ale spíš co děláš a čeho chceš v životě docílit. V tvém věku bych se třeba zaměřil na vlastní bydlení. Najdi si nové koníčky, snaž se více život žít. Ale ne proto, aby jsi našel životní partnerku, ale aby jsi byl štastný. Opačný postup nefunguje.

Protože ty nemáš problém se vzhledem, ale sám se sebou.

Ať se daří.

Od: turek
Datum: 31.10.15 22:57

Mě připadáš tak nějak normálně, na pivo bych s tebou šel určitě. Tak bych asi spíš řešil, zda je o čem se bavit. A také záleží jak se oblékáš, tímto stylem první dojem moc neuděláš. Ale to je jen taková poznámka, třeba nemáš jinou fotku.

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.